HouseOfCoffeeSjokodrikk NicolasdelRosarioConacado FotoJasperCarlberg

Fairtrade-merket sjokoladedrikk

House of Coffee har som eneste bedrift i Norge utviklet en Fairtrade-merket sjokoladedrikk, som kan brukes i kaffeautomater og kaffemaskiner i bedrifter over hele landet. Dette gjør House of Coffee i tråd med sitt miljøengasjement, og sin interesse for bærekraftig handel.

Publisert

Foto: Jesper Carlberg

– Kaffe og sjokolade er produkter vi i Norge drikker hver eneste dag, vi er faktisk helt i verdenstoppen når det gjelder konsum, og da er det viktig at bonden som lever av å produsere også får betalt slik at de kan sørge for seg og sin familie på en verdig måte, sier markedssjef Kristin Eide Henry i House of Coffee.

Mer rettferdig

Fairtrade er en internasjonal merkeordning som gjennom handel styrker bønder og arbeidere i fattige land. Med mer rettferdige handelsbetingelser kan bønder og arbeidere selv bekjempe fattigdom.

Viktig

- Særlig kakaoprodusenter har og har hatt svært dårlige arbeidsvilkår. Arbeidet er tungt, det kan være farlig, og arbeiderne er ofte barn. Derfor er det ekstra viktig for oss å ha en Fairtrade sjokolade - det gjør enorm forskjell, spesielt for kvinner og barn i produksjonslandene, sier Eide Henry.

House of Coffee satser derfor sterkt på at deres sjokolade og andre fair-trade produkter gir en kaffepause med enda bedre samvittighet til landets bedrifter.

Nettside: www.houseofcoffee.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS