JPChenetCabernetSyrah

J.P. Chenet med Limited Edition

J.P. Chenet, den mestselgende franske vinen på kloden, og norske Symposium Wines lanserer nå for første gang en Limited Edition av storselgeren J.P. Chenet Cabernet Syrah og J.P. Chenet Merlot.

Publisert

Den karakteristiske og skakke J.P. Chenet-flasken kles de kommende månedene i fargerikt og ungdommelig design. Du finner J.P. Chenet Limited Edition i hyllene på polet fra begynnelsen av november til slutten avjanuar.

– J.P. Chenets særegne flaske har en stor del av æren for merkevarens suksess, og nå er vi veldig fornøyde med å kunne presentere enda mer innovativt design fra J.P. Chenet, sier Sebastian Bredal, Master of Wine og daglig leder i Symposium Wines.

– Designet på Limited Edition-flaskene er festlig, lekent og fargerikt. Designet passer godt i julehøytiden, men flaskene er like aktuelle i november og januar som i desember, forteller Bredal.

J.P. Chenet Cabernet Syrah

Smaksnotat fra Bredal: Rik vinstil med preg av mørke modne bær på smak. Saftig og avrundet vin, men samtidig med en solid nok struktur til å drikkes både med og uten matfølge.

Pris: 100 kroner (Vinmonopolet)

Basisutvalg

J.P. Chenet Merlot

Smaksnotat fra Bredal: Vinen har en mørk rubinrød farge. Fruktig med preg av modne solbær med hint av bringebær. Rik munnfølelse, bløt tanninstruktur og med god saftighet.

Pris: 100 kroner (Vinmonopolet)Bestillingsutvalg

J.P. Chenet

En av Vinmonopolets største salgssuksesser, J.P. Chenet fra Sør-Frankrike, så dagens lys så tidlig som i 1984. Selskapet bak, Les Grands Chais de France, er intet mindre enn Frankrikes største eksportør av vin.

Suksessen startet med Joseph Helfrichs oppsiktsvekkende design av den særegne J.P. Chenet-flasken i 1984. Flasken var såpass unik i sin form og i sin identitet at den fikk et eget tilnavn – «Joséphine». Joséphine-flasken gjorde det enkelt for vindrikkere verden over å kjenne igjen J.P. Chenet.

Strenge krav til vindyrkerne, evne til nytenkning, innovative forpakninger og generell kvalitetsbevissthet bidrar til at J.P. Chenet fremdeles er blant verdens aller mest kjente og kjære viner.

I dag selges J.P. Chenet i 160 land, og er den mestselgende franske vinen i verden.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS