Forselius App

Forselius med app

Det er langt i fra bare en svenske som lanserer sin egen app denne uka. Det har vært mye blest rundt Zlatans nye app i dag, men den svensknorske kokken Mikael Forselius vil ikke være noe dårligere. Nå lanseres nemlig Mikael Forselius' bok «Matauk - Å leve med og høste fra naturen» lanseres som app og e-bok!

Publisert

«Opplev en ny dimensjon av den vakre boken med den innovative appen og e-boken «Foraging – For the taste of Røros». I tillegg til oppskriftene og bildene som også finnes i boken, finner du tips om drikke til de forskjellige rettene, flere faktaopplysninger, utdypninger og mer bakgrunnsinformasjon. Med et enkelt trykk får du også GPS-koordinater og kart til hvor de flotte bildene er tatt», heter det i en pressemelding.

Noe nytt

Mikael Forselius. (Foto: Mikael Forselius' Facebook-side)

Den er ikke som noen annen kokebok-app eller e-bok du har sett før, designet er lekkert og særdeles brukervennlig der det er enkelt å bla mellom og orientere seg blant oppskriftene.

Appen lanseres både for Apple og Android, e-boken kun for apple (iPad) i første omgang, begge kun på engelsk.

Samarbeid med nederlansk fotograf

Boka «Matauk - Å leve med og høste fra naturen» ble utgitt i desember 2012, og er skrevet av Mikael Forselius – med foto av Rob Veldhuis. Den inneholder 40 oppskrifter og 10 historier om lokale råvarer som fjellørret, lam, mandelpotet, reinsdyr, sik, bær og sopp.

Les mer om boka her

«Mikael og Rob gir oss et innblikk i naturen og mangfoldet rundt oss -hva gjør råvarene så spesielle og litt om hvorfor det er så lett å forelskelse seg i de. Kokken og fotografen har vært på tur i den vakre og unike Røros-regionen. Høstingen rett fra Røros-naturen

gir sunne, friske og smakfulle råvarer, som har vokst og levd i et rent og unikt miljø, og er en viktig del av vår eksistens», heter det i pressemeldingen.

Også barnematbok

Mikael Forselius har for øvrig også lansert en ny bokutgivelse denne høsten, nemlig «Hjemmelaget barnemat», en annerledes bok om barnemat.

Les mer om barneboka til Forselius her

"
Powered by Labrador CMS