Snap n Care1

Desinfeksjonssystem til kjølerom

Adaptive Solutions har lansert det prisvinnende desinfeksjonssystemet Snap ‘n’ Care i Norge. Ved hjelp av banebrytende tysk teknologi reduserer systemet kostnader til desinfeksjon av kjølerom, og risikoen for smitte gjennom mat.

Publisert

Snap ‘n’ Care i kjølerommet.

– Den ser ut som en stor lightstick, men Snap ‘n’ Care har uvanlige egenskaper. Knekk den og heng den opp oppunder taket på kjølerommet, og den desinfiserer alle overflater helt av seg selv. 99,9 prosent av alle mikroorganismer, fra virus til mugg, fjernes enkelt og effektivt. Det øker matens holdbarhet. Én Snap ‘n’ Care desinfiserer fem kubikkmeter kjølerom i 30 dager før den må byttes. Er kjølerommet større, kan du ganske enkelt benytte flere. For eksempel vil to Snap ‘n’ Care desinfisere opptil 10 kubikkmeter, opplyser markedssjef i Adaptive Solutions, Yngve Høiseth.

Prisvinnende teknologi

Snap ‘n’ Care har sålangt vunnet hele seks priser, blant annetPlus Xfor innovasjon ogGreen Applefor «Environmental Best Practice».

Forskere ved Universitetet i Hannover har bekreftet at produktet virker som lovet, mens forskere ved Frauenhofer-instituttet har testet og bekreftet at Snap ‘n’ Care er trygt å bruke. Produktet er EU-godkjent til bruk med mat i henhold til biociddirektivet (98/8/EF), inkludert bruk i offentlige helseinstitusjoner og private hjem. Desinfeksjonsmiddelet går ikke inn i maten.

– Det er veldig betryggende å vite at Snap ‘n’ Care er så velutprøvd før vi lanserer produktet i Norge, sier Alexander Leirvåg, daglig leder i Adaptive Solutions.

Mange fordeler

– Det er mange fordeler ved å bruke Snap ‘n’ Care: Økt matvaresikkerhet, redusert energiforbruk, mindre svinn, luktfrie kjølerom og reduserte kostnader til renhold, sier Leirvåg.

Prisvinnende desinfeksjonssystem.

Temperaturen i kjølerom kan økes fra 5-7 °C til 7-8 °C. Det reduserer energiforbruket med omtrent 10 prosent. Behovet for renhold av kjølerommene reduseres.

– Det er bra ikke bare for bunnlinjen, men også for miljøet, sier Høiseth.

Stort marked

– Mange kan ha nytte av Snap ‘n’ Care. Restauranter, kantiner, skipskjøkken og cateringselskaper er noen av dem som kan redusere risiko, og kostnader ved hjelp av systemet. Vi er utålmodige etter å få dette ut i kjølerom over hele Norge, sier Høiseth.

Snap ‘n’ Care kommer i pakninger på ti stykker, og er på vei inn til lager i Oslo. Produktet finnes også i en mindre versjon til kjøleskap i private hjem.

Les mer på Adaptivesolutions.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS