Eirawater restaurantbord

Eirawater med 0,7-liters vannflaske for restaurantene

Vannprodusenten Eirawater lanserer nå en 0,7-liters glassflaske – kun tilgjengelig for restaurantmarkedet. Vannet får gode skussmål av flere av de kjente kokkene og restauranteierne i Norge.

Publisert

Eirawater lanserer nå 0,7-litersflaske kun for restaurantmarkedet.

Som en ny aktør i det norske flaskevannmarkedet har Eira-vann opplevd stor suksess i restaurantmarkedet i Norge.

– Mange av de mest anerkjente kokkene og restaurantdriverne i Norge har omfavnet det gode, rene vannet med svært lavt mineralinnhold. Det er de samme personene som har utfordret oss til å lage en ny glassflaske på 0,7 liter, sier styreleder Olbjørn Kvernberg i Eirawater AS.

Samme design

Designflasken på 0,4-liter Eira-vann har høstet mye heder, og har allerede fått tre designpriser for flaske og logo; Merket for god design i Norge, Pentawards i Paris og German Design Award.

Den nye flasken på 0,7 liter har samme design, og er kun tilgjengelig for restaurantmarkedet.

Stiansen med godord om vannet

Blant kokkene med godord om Eirawater er velkjente Bent Stiansen på Statholdergaarden, som har omtalt Eira-vann i sin nyeste bok «Norge rundt med Bent Stiansen», som kom ut nå i høst.

«Vann er den nye vinen. Salget av brus og sukkerholdig drikke stuper, og det drikkes mer vann. Her har vi kanskje verdens reneste vann, og en god historie på kjøpet», skriver Stiansen i boka.

Også Jørn Hoel omtaler Eira-vann positivt: «Det smaker friskt, og de små, eksklusive boblene gjør det lett å drikke, uten å skape bølger av tårer fra tårekanalene. Vannet gir måltidet den siste prikken over i’en, som av og til behøves uten å ty til vin», skriver Jørn Hoel på sin bløgg Trøffelhelt.

Vaaghals satser på Eira-vann

"

Mange velkjente restauranter tilbyr Eira-vann. Restaurant Vaaghals, som åpner fredag 10. oktober, er en av dem.

Denne uken (fredag 10. oktober) åpner «Gutta på Tur» (Arne Hjeltnes, Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Arne Brimi) restaurant Vaaghals sammen med Jørn Lie og Eirik Lillebø fra Gamle Rådhus restauranten Vaaghals i Operakvartalet.

Vaaghals satser på gode norske råvarer, og har valgt Eira-vann som sitt vann.

Les også: Åpner Vaaghals i Operakvarteret

Harmonerer med vår matfilosofi, sier Gausdal

Tom Victor Gausdal som driver Strand restaurant, Smalhans og Hitchhiker sier:

– Vi serverer vann fra Eira, fordi det er et godt, lokalt og unikt produkt, og fordi det er et vann som harmonerer med vår matfilosofi: Velkomponerte smaker og gode, rene råvarer.

Historien om Eirawater

"

Eresfjord ligger innerst i Langfjorden mellom Molde og Sunndalsøra.

Eirawater AS startet i 2011 produksjon av vann på flaske fra Syltebøkilden i Eresfjord i Nesset kommune i Romsdal, og har doblet omsetningen hvert år siden starten. Med hovedfokus på HORECA- markedet har Eira-vann etablert mange hundre kunder, spesielt innenfor restaurantmarkedet.

Den unike vannkilden ble oppdaget av NGU (Norges Geologiske Undersøkelse) allerede i 1994 på oppdrag fra Vinmonopolet. Vannet tappes fra en lang morenerygg med gneis, og har en unik renhet og ekstremt lavt mineralinnhold sammenlignet med annet vann på flaske som tilbys i Norge.

Les mer på Eirawater.no

Lik og følg gjerne Horeca/Horecanytt på Facebook!

"
Powered by Labrador CMS