Gråtass Figgjo2

Gråtass på kopp og tallerken fra Figgjo

Når Gråtassland åpner i Kongeparken i Rogaland, er det stas å kunne fortelle at vi har laget et Gråtass-barnesett med kopp, flat og dyp tallerken, meldes det fra Figgjo.

Publisert

Det nye Gråtass-settet fra Figgjo.

– Vi er stolte over å ha fått denne koselige grå traktoren på kopper og tallerkener for barn, det er rett og slett en ære, sier designer Eli Oftedal Sømme, som har arbeidet med prosjektet.

Figgjo og Kongeparken er naboer, og det er naturlig å samarbeide om Gråtass barnesett. Det selges i en gaveeske i Gråtassland i Kongeparken, og i Figgjos Fabrikkutsalg. For det profesjonelle markedet kan en Culina-forhandler kontaktes.

20 år som barnefigur

Gråtass har vært på besøk på Figgjo-fabrikken. (Foto: Figgjo)

På Figgjo har de hatt besøk av selveste Gråtass på fabrikken, og det har vært gode møter med underholdningstraktoren som i 2015 markerer 20 år som populær barnefigur.

– Det var gøy å kunne vise Gråtass hvordan vi jobber, og han virker veldig fornøyd med å få bilder av seg selv på vårt porselen, sier markedskoordinator Anne Linn Olsen.

Samarbeid med Fantasifabrikken

Figgjo og Fantasifabrikken, som eier Gråtass, samarbeider.

– Vi tror mange barn vil bli glade for få et spisesett i porselen med Gråtass-motiver. Kanskje de vil nyte maten litt ekstra når helten deres er med under måltidet. Gråtass vil ikke glemme sitt gamle yrke på gården. Han er opptatt av å formidle god matkunnskap til barna, sier Eli Oftedal Sømme.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS