Nespresso Lekne1

Nespresso for de lekne

I april kommer den nye og fargerike maskinserien Inissia fra Nespresso, spesielt utviklet for «førstegangs kaffereisende», som det heter i en pressemelding.

Publisert

Den nye kaffemaskinen Nespresso Inissia i fargen Ruby Red.

Trykk, vanntemperatur og kaffemengde er viktige faktorer for å oppnå den beste kaffeopplevelsen. Den nye maskinen har alt av Nespressos avanserte teknologi. Etter bare 25 sekunder kan du lage din favorittkaffe.

Inissia har forhåndsinnstilte program slik at du får den riktige kaffestørrelsen hver gang. Maskinen tilhører energiklasse A og slår seg automatisk av etter ni minutter. Inissia er Nespressos letteste maskin og veier bare 2,4 kilo. Kapselbeholderen tar i mot 11 brukte kapsler, og maskinen har en vanntank som rommer 0,7 liter.

I det faste sortimentet kommer Nespresso Inissia i fargene White, Black, Ruby Red, Pure Orange og Grey. I tillegg kommer to maskiner i Limited Edition-farger: Summer Sun og Blue Sky.

Maskinene er tilgjengelig 1. april i Nespresso Boutique, på nespresso.com, på Nespresso app og hos utvalgte Nespresso-partnere

Pris: 799 kroner (veil).

Nettside: Nespresso.com

"
Powered by Labrador CMS