Roy Frivoll (Avantor) og Erik Mowinckel (Compass Group)

Compass Group med avtale med Avantor

I det nye bygget til Avantor NY28 i Nydalen, kan du blant annet preppe skiene, stelle sykkelen og få pleiet bilen. Eurest AS er valgt som leverandør til å skape en lunsjrestaurant som også er åpen for eksterne gjester. Snart kommer det også en kafé med kaffe og bakervarer.

Publisert

Roy Frivoll (Avantor) og Erik Mowinckel (Compass Group).

Kontrakten har en estimert totalverdi på rundt 100 millioner kroner over kontraktsperioden.

Vi ser at flere kunder etterspør «det lille ekstra» både rundt mat og andre tjeneste, sier Therese Log Bergjord i Compass Group.

Vi har levert tjenester til flere av Avantor sine bygg, men på NY28 skal vi nå drive en lunsjrestaurant som er mer enn bare en vanlig kantine. Vi ser at flere kunder etterspør «det lille ekstra» både rundt mat og andre tjenester. Derfor har vi også tilrettelagt og utviklet våre tilbud i henhold til dette, sier Therese Log Bergjord, administrerende direktør i Compass Group (morselskapet til Eurest AS) i en pressemelding.

Et moderne tilbud

Eiendomsselskaper investerer stort i å skape bygg med et rikt utvalg av fasiliteter. Det er ikke lenger nok med kontorlokaler og en enkel kantine. Avantors nye flaggskip i Nydalen – NY28, er et totalrenovert bygg i det opprinnelige hovedkontoret til Christiania Spikerverk, og det har vært stor søkelys på fleksibilitet og å legge til rette for en effektiv hverdag og et moderne tilbud.

Viktig med gode servicetilbud og matopplevelser

Avantor er Norges ledende eiendomsutvikler, og investerer mye penger for å skape de unike arbeidsplassene. De forvalter en stor andel av byggene i Nydalen, og jobber nå med å få inn de riktige leietakerne for å skape det gode miljøet i det nye flottet bygget NY28. Se mer informasjon på www.ny28.no.

– I Avantor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle bygg, og samarbeide med de rette leverandørene om å skape det unike tilbudet som er tilpasset morgendagens leietakere. Servicetilbud og gode matopplevelser er viktig, og vi er fornøyd med å ha valgt en leverandør på dette området som klarer å følge med i tiden. I samarbeid med Eurest har viskapt et tilbud som vi mener gir en ekstra flott arbeidshverdag, sier Roy Frivoll, forvaltningsdirektør i Avantor i pressemeldingen.

Compass Group

Compass Group er et internasjonalt konsern og verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester med en omsetning på 17 milliarder engelske pund. Konsernet har over 500 000 ansatte i over 50 land og leverer service i verdensklasse på 50 000 steder rundt om i verden. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS og Medirest. Selskapet har ca. 2000 ansatte, to milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Avantor

Avantor AS er et ledende norsk eiendomsselskap som eier om lag 250 000 kvadratmeter eiendom, primært i Nydalen, men også andre steder i Oslo, Asker, Kristiansand og Tønsberg. Avantor sin visjon er å være den ledende bydelsutvikler, og har i tillegg bred kompetanse på de fleste områder innen forvaltning, drift, utvikling og utleie av næringseiendom. Avantor omsetter for ca. 300 millioner kroner, har 38 ansatte og kontor i Nydalen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS