Design Award Electrolux

Fem iF Design Award-priser i 2015 til Electrolux

Electrolux har blitt anerkjent med fem internasjonaltanerkjente iF Design Award-priser.

Publisert

Vinnerproduktene er: AEG CombiPro FreshPlus kjøleskap, Electrolux reallife oppvaskmaskin, Electrolux Design Line oppvaskmaskiner, AEG MaxiSense Combi induksjonstopp og Masterpiece Collection, en serie eksklusive kjøkkenapparater.

– Det er en ære å motta denne prisen for så mange av våre produkter, sier Lars Erikson, leder av design-gruppen hos Electrolux.

iF Design Award

iF Design Award, som ble introdusert i 1954, dekker industrielle produkter innen områdene livsstil, jobb, fritid, og helsetjenester. Produktene ble bedømt av en internasjonal fagjury med mer enn 53 anerkjente eksperter. Vinnerne blir omtalt i en online-utstilling på iFs hjemmeside. I år ble nesten 5000 forslag sendt inn fra mer enn 60 land. Den beste av de beste blir belønnet med en iF Gold Award, kjent som «Design-Oscar». Prisutdelingen finner sted 27. februar 2015 i München, Tyskland.

De fem vinnerne

AEG CombiPro FreshPlus range

Denne serien med frittstående kjøleskap er merket med EUs topp A +++ vurdering og kommer med en innovativ LED-løsning som setter prikken over i-en. Kjøleskapene er dessuten utstyrt med lekre metall-håndtak og utvendig touch-kontroll på døren.

Electrolux RealLife® range

Disse oppvaskmaskinene bruker nesten 50 prosent mindre vann enn andre oppvaskmaskiner. Electrolux RealLife® range resirkulerer nemlig vannet fra siste skylling. Maskinen kommer i standard størrelse sett fra utsiden, men på innsiden er den størst på markedet med plass til hele ti ekstra liter. Det tilsvarer en treretters middag for 15 personer.

Electrolux Design Line

Design Line tar oppvask til et nytt nivå innen segmentet av frittstående oppvaskmaskiner med en unik kombinasjon av smalt design og stor innvendig plass.

AEG MaxiSense Combi

Denne nye induksjonstoppen gir deg fleksibilitet til å flytte kasseroller rundt på koketoppen. Med sin unike split-funksjonalitet tillater AEG MaxiSense Combi to ulike temperaturer for samme panne. Designet er enkelt og elegant, utstyrt touch-skjerm i farger.

Masterpiece collection

Denne premium-serien er utviklet for deg som ønsker å lage mat av restaurantkvalitet hjemme. Produktene kommer i et tidløst men samtidig robust konstruksjonen i rustfritt stål og skråstilt teknologi som gjør at alle ingredienser blandes ekstra godt.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS