Ørjan Johannessen Grip Babette6
Ørjan Johannessen Grip Babette6

Grip Babette – kjøkkennyhet fra Ørjan Johannessen

Bocuse d'Or-vinner Ørjan Johannessen lanserer Grip Babette, et praktisk redskap som hjelper deg å holde orden mens du lager maten i samarbeid med Grip Group.

Publisert

Ørjan Johannessen med Grip Babette. (Foto: Grip Group AS)

Grip Babette er en beholder for sleiver og øser som festes direkte på kasserollen. Først og fremst bidrar produktet til færre sausflekker og søl. I tillegg til at du har redskapene på gryta, kan lokket beholdes på slik at maten holder seg varm.

– Valget var enkelt. Grip Babette er ekstremt praktisk når du jobber i det tempoet som vi gjør. Alle kjøkkenredskapene er i umiddelbar nærhet til enhver tid, og det er blir mer oversiktelig, sier Ørjan Johannessen i en pressemelding.

Produktet

Grip Babette. (Foto: Grip Group AS)

Grip Babette er en norsk oppfinnelse – med gründer Stein Strømsten og produktutvikler Anders Fagerthun i spissen.

– En omarbeidet nugattiboks var starten på Babette! forteller Fagerthun som nå er salgs- og produktsjef i Grip Group AS.

Foto: Grip Group AS

– Vi synes det var upraktisk og plasskrevende å måtte legge sleivene på skåler, så hvorfor ikke ha redskapene på selve gryta? Vi testet flere løsninger over år før vi fant riktig kombinasjon av størrelse, feste og form. Merverdien med å holde maten varm ved samtidig å bruke lokk ved servering, har også vært sentralt i prosessen. Det har vi lykkes med, og har siden gitt inspirasjon til flere produktserier.

Lanseres på det europeiske markedet

«Grip Babette fikk en solid start under årets gave- og interiørmesse, med flere store aktører i faghandelen, som ønsket produktet i sortimentet. Tilbakemeldingen var klar. Dette kan bli årets julegave. Allerede neste år lanseres produktet i Europa, og flere serier vil slippes i markedet», heter det i pressemeldingen.

Grip Group AS realiserer produksjon og salg, og ble etablert i 2013. Hovedkontoret holder til i Moss, og det har blitt lagt ned mye ressurser i oppbyggingen av nyskapende produkter til husholdning og industri. I forbindelse med internasjonalisering, forventer selskapet stor vekst de nærmeste årene.

Stort potensial

– Dagens ledelse og styre trådte inn i selskapet som konsulenter 1. mars 2015. På få måneder har vi realisert det første produktet Grip Babette fra idè til produksjon og kjedeavtaler. De første produktene vil nå butikkhyllene allerede julen 2015. Vi jobber også med ferdigstillelse av en avtale med internasjonale salgsnettverk. Slik vi ser det i dag har selskapet stort potensial og vil vise høy omsetning allerede neste år og sterk vekst de neste årene, sier daglig leder Kåre Arthur Trobe.

Bekkjarvik Gjestgiveri

«29-årige Ørjan Johannessen jobber til daglig i familiebedriften Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll. Et attraktivt hotell for turister, bedriftskonferanser og arrangement hvor du får et lite stykke norsk historie fra 1600-tallet, i kombinasjon med lokale kulinariske spesialiteter og minicruise langs kysten. Seieren i Lyon har naturlig nok bidratt til økt interesse fra både inn- og utland, og selv statsoverhoder og andre profiler har tatt turen innom Vestlandet. Det har blitt flere internasjonale oppdrag, men austevollingen trives best hjemme. I 2016 satser gjestgiveriet på Winemaking-konsepter og en spennende meny med lokal mat», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS