Gulating Rolf Ivar Skår Foto Roy Sunde Fylkesmagasinet

Gulating og Bryggselv med strategisk allianse

Gulating Bryggeri har inngått et strategisk samarbeid med Bryggselv, som er et ledende selskap som importerer og selger utstyr til hjemmebrygging av øl på det norske markedet.

Publisert

Rolf Ivar Skår i Gulating Bryggeri.

Gjennom samarbeidet vil Gulating selge utstyr og råvarer for hjemmebrygging av øl fra Bryggselv i samtlige av Gulatings ølutsalg.

For Bryggselv styrker avtalen selskapets stilling som den ledende leverandør av bryggeutstyr på det norske markedet.

– Vil styrke Gulating

– Gjennom denne avtalen vil Gulating selge komplett utstyr for hjemmebrygging av øl til både privat personer og til mikrobryggerier. Bryggselv er Norges ledende leverandør av både råvarer og utstyr til hjemmebryggere samt kommersielle mikrobryggerier og vi tror at dette vil styrke Gulatings ølutsalg ytterligere. Våre utsalg består i dag av 300 varianter av øl og med komplett tilbud av utstyr for hjemmebrygging vil vi være markedets ledende tilbyder av øl og bryggeutstyr, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating.

Ønsker å spre bryggekunsten

– Med denne avtalen er Bryggselv nå etablert som en komplett grossist innen bryggeutstyr. I likhet med Bryggselv er Gulating i sterk vekst og er svært kvalitetsbevisste, samtidig som vi begge ønsker å spre bryggekunsten i Norge. Både Bryggselv og Gulating er innstilt på å bli landsdekkende på kort sikt både gjennom Bryggselv butikker og Gulatingsa ølutsalg og dette vil bidra til å forsterke vår stilling som den ledende bryggegrossisten i Norge. Hjemmebrygging av øl i Norge er i sterk vekst og vi ser frem til å bidra med kvalitet og kunnskap til at norske bryggetradisjoner skal utvikles videre, sier Erik Schønsee, daglig leder i Bryggselv.

Samtlige Gulatings ølutsalg vil nå ha egne avdelinger med utstyr for hjemmebrygging av øl fra Bryggselv.

Gulating bryggeri

Rolf Ivar Skår som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsomelier brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet. Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Bryggselv

Bryggselv AS ble startet av bryggere for bryggere i 2011, og har siden vokst til å bli Norges største leverandør av utstyr og råvarer til både hjemmebryggere, bryggerier og som grossist til andre butikker. De ansatte er lidenskapelig opptatt av ølbrygging, og streber etter å ivareta kundenes behov for råvarer, utstyr, service og kunnskap av høyeste kvalitet hver eneste dag. Bryggselv har egne butikker i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Larvik og Asker og Bærum.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS