Bok Vingård Provence Storvestre

Livet som vinbønder

I 24 år drev Lars P. Storvestre restaurantvirksomhet i Folkets Hus i Oslo. Så dro han og kona Bjørg til Frankrike for å drive vingård. Nå har det pensjonerte ekteparet skrevet bok om sitt liv som vinbønder.

Publisert

Omslaget på boka "Vår vingård i Provence"

Lars P. Storvestre er en nestor i restaurantmiljøet – med tillitsverv i organisasjonslivet i mange år. Men etter hvert valgte han og kona et annet liv; de flyttet til Frankrike og ble vinbønder i nesten sju år.

Paret likte seg så godt i Frankrike, at de ble bosatt der også etter at de ble pensjonister, og nå nyter de pensjonisttilværelsen i Antibes.

– I 1988 valgte vi flytte til Provence i Frankrike for å være vinbønder, og rakk å produsere flere hundretusen flasker vin før vi valgte å trappe ned. Etter 10 år solgte vi vingården i 1998. Nå ønsker vi å dele vårt liv som vinbønder med andre, så derfor skrev vi en bok, forteller Lars Storvestre.

I tillegg til ekteparets personlige opplevelser, gis det tips til hvordan du kan gå frem hvis du drømmer om å bli vinbonde, hvilke fallgruver du bør unngå, og et innblikk i jobben som må til for å lykkes.

Vår vingård i Provence

Forfattere: Bjørg og Lars P. Storvestre

Antall sider: 168, innbundet

Pris: 349 kroner (veil.)

Forlag: Liv forlag/Forlagshuset i Vestfold, Larvik (livforlag.no/forlagshusetivestfold.no)

ISBN: 978-82-9340702-7

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS