Løfbergs pris Nordic Choice

Löfbergs fikk pris for sitt arbeid med bærekraft

Löfbergs har vunnet Nordic Choice Hotels «Sustainability Award». Det familieeide kaffebrenneriet får prisen for sitt ekte og langsiktige arbeid med bærekraft.

Publisert

Illustrasjonsfoto

– Vårt arbeid med bærekraft har ikke blitt mindre viktig gjennom året som har gått – snarere tvert imot. Dere leverandører er kritiske for oss i å lykkes i dette arbeidet. Löfbergs er en meget fortjent og verdig vinner, sier Cathrine Delhi, som er produkt- og kvalitetssjef og bærekraftsansvarlig i Nordic Choice Hotels.

Jurybegrunnelsen

Her er begrunnelsen for prisen:

«Årets pris går til en leverandør som har jobbet med bærekraft lenge. Det er en leverandør som setter etikk, sosialt ansvar og miljø i førersetet for hele sin virksomhet. Selv om man opererer innenfor et felt der bærekraft har vært tema lenge, er det få som likevel gjør det så helhjertet og så konsekvent. Dette er en leverandør som spiller oss gode og som frigjør våre egne ressurser slik at vi kan sette fokus på områder der behovene er større. Vinner av årets Sustainability Award of the Year går til Löfbergs».

Styrket samarbeidet

Det siste året har Löfbergs og Nordic Choice Hotels styrket samarbeid på området bærekraft. I tillegg til å servere økologisk og Fairtrade-sertifisert kaffe, inkluderer det også klimakompensasjon og etiske prosjekter i produsentlandene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS