AIVO Matbestilling på internett

Matbestilling på internett for hjemmeboende brukere

Applikasjonen AivoBestilling Hjem er et nytt tilbud der du kan bruke teknologi for å effektivisere helse og omsorgstjenester i kommune-Norge.

Publisert

Illustrasjonsfoto

Vi trenger vi sårt teknologi for å håndtere utfordringene som nasjonen står overfor på helse- og velferdsfronten. Matombringing tilbys i dag til personer som bor hjemme, og som ikke er i stand til å lage mat til seg selv.

Personer som mottar matombringing får mat, i hovedsak ferdiglaget middag, levert hjem til seg fra kommunens eget kjøkken.

Styre egne bestillinger

Denne tjenesten med matombringing og økte krav om valgfrihet skaper i dag mye manuell administrasjon i mange kommuner. Teknologien er nå på plass med AivoBestilling Hjem for at de eldre kan ta over administrasjonen med egne bestillinger.

Brukere av Aivo2000 Hjem kan nå tilrettelegge for at bestilling, endring og avbestilling kan bli administrert av den enkelte kunde (pårørende) eller tilrettelegge for at hjemmesykepleien overtar denne type administrasjon.

Tilrettelegges

Aivo2000Bestilling Hjem kan tilpasses flere alternative driftsmodeller slik at løsningen kan tilrettelegges i tråd med dagens tjenestetilbud i den enkelte kommune. Forhåndsregistrering, der kunden (pårørende) i ettertid via webben kan se hva som kommer, eventuelt endre eller avbestille. Eller man kan forutsette at kundene bestiller selv.

Menyene viser tilgjengelige matretter, sammensetning og næringsinnhold samt bilde av den enkelte rett.

Aivo

Aivo utvikler og leverer programvare for det nordiske markedet av storkjøkken. Aivo var representert i samtlige nordiske land tidlig på 90-tallet. Programmene benyttes av så vel små som store kjøkken, men i antall er det de kommunale kjøkken som dominerer. Under de seneste år har Aivo blitt hovedleverandør til flertallet av private aktører som betjener driften ved mange av de nordiske storkjøkken. De administrative funksjoner i et kjøkken kan utføres mer rasjonelt ved hjelp av Aivo2000 samt at det å opprettholde og videreutvikle kvaliteten krever mindre ressurser.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS