Omslag bok Helge Jørgensen-mat menyer
Omslag bok Helge Jørgensen-mat menyer

Menyer, mat og måltider i harmoni

Helge Jørgensen, kjent fra blant annet Hotellhøgskolen i Stavanger og også som magasinet Horecas egen kommentator i vår faste spalte «Typebedrift», har skrevet boka «Menyer, mat og måltider i harmoni».

Publisert

Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner.

Boka er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter.

Helge Jørgensen er forfatter for boka Menyer, mat og måltider i harmoni».

Grunnleggende forståelse

Hensikten med denne boka er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best.

242 sider

Menyer, mat og måltider i harmoni» er delt inn i tre deler; menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap. Boka er over 242 sider, og prisen er 430 kroner

Du finner mer informasjon på Yrkeslitteratur.no, der den også kan bestilles. Du kan også bestille boka i nærmeste bokhandel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS