Rorosmeieriet Røros Yoghurt Naturell
Rorosmeieriet Røros Yoghurt Naturell

Ny storsatsing fra Rørosmeieriet

Rørosmeieriet lanserer Økologisk Røros Yoghurt Naturell i 450 ml forbrukerpakning. Økologisk Røros Yoghurt Naturell er laget av norske råvarer, er økologisk og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike og unike tettekultur.

Publisert

Røros Yoghurt Naturell er en fyldig naturell yoghurt, med mild og frisk smak. Yoghurten produseres etter en egenutviklet resept som inneholder en særegen blanding av yoghurtkultur og Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur.

Rørosmeieriets tettekultur brukes også i Økologisk Tjukkmjølk fra Røros som har Beskyttet Geografisk Betegnelse. Tettekulturen er en flere hundre år gammel kultur fra Rørostraktene og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten.

Det norske yoghurtmarkedet er voksende med et stadig bredere utvalg. Samtidig er det en produktkategori med sterkt voksende import. Røros Yoghurt er laget av norske råvarer, er økologisk og har tydelig preg av Rørostradisjon.

– Vi mener at dette vil differensiere vår yoghurt i markedet, sier meieribestyrer for Rørosmeieriet, Trond V. Lund.

Klar for yoghurtvekst

Meieribestyrer for Rørosmeieriet, Trond V. Lund.

– Vårt langsiktige mål er at Rørosmeieriets økologiske yoghurt skal bli et av Rørosmeieriets profilprodukter og at yoghurt skal bli en av de største produktkategoriene våre, sier meieribestyrer Trond V. Lund.

Røros Yoghurt har vært tilgjengelig i storhusholdningsforpakninger i 2 år. 2-litersspannet har også blitt solgt i lokale dagligvarebutikker. – Vi har nå økt produksjonskapasiteten med en ny yoghurtgryte slik at vi kan takle den produksjonsøkningen som forbrukerpakningen vil medføre. Mandag kveld kjørte vi den første produksjonen i 450 ml beger og det var en stor suksess, så nå er vi klare for en durabelig yoghurtvekst, forteller Lund.

Produktet vil i første omgang være tilgjengelig for butikker i Meny og Ultra, Coop Midt-Norge og lokalt i Rørostraktene.

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet as ble stiftet 5. januar 2001.

Bedriften tilbyr økologisk mat av høy kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon, med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene.

Rørosmeieriet skal være Norges fremste økologiske meieri. Vareutvalget omfatter: Økologisk Cottage Cheese, Økologisk Fløte, Økologisk Røros Rømme, Økologisk Røros Smør, Økologisk Røros Yoghurt, Økologisk Skjørost fra Røros, Økologisk Syrnet Mjølk med kjernemjølk, Økologisk Syrnet Mjølk Skogsblåbær, Økologisk Søtmjølk og Økologisk Tjukkmjølk fra Røros.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS