Gulating logo
Gulating logo

Suksess med utvalg av lokalt øl

Gulating Ølutsalg, som flyttet inn i Mathallen i Bøndernes Hus i Trondheim i juli i år, har opplevd en eksplosiv økning i salget etter flytting til ny beliggenhet i samme bygg.

Publisert

Dette er Gulatings første ølutsalg i Trondheim, og det består av et stort utvalg av lokalt øl, hvorav hele 13 bryggerier fra Trøndelag er tilgjengelig. Flere er på vei inn.

«Totalt kan Gulating tilby 350 varianter av øl, som er det mest omfattende ølutvalget i hele Trondheim. Dette inkluderer øl fra 40 norske mikrobryggerier samt andre lokale bryggerier», heter det i en pressemelding.

– Det ser ut til at Trondheims mest omfattende ølutsalg i kombinasjon med matutsalg, kaffebar og restaurant er noe publikum setter stor pris på. Foruten lokalt øl fra Trøndelag er mattilpasset øl også svært populært. Vi forventer i år en totalomsetning på om lag fem millioner kroner, noe som er langt mer enn vi har budsjettert med, sier daglig leder for Gulating i Trondheim, Tommy Holen Helland.

– Det er i dag stor interesse for øl blant publikum og denne type nisjebutikk passer svært godt inn i den totale butikkmiks i Mathallen.

Gulating Håndverksbryggeri

Ble etablert i 2013 og det første produktet ble lansert i 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen. Foruten Trondheim er det i dag etablert egne Gulating-utsalg i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Larvik, Sandefjord, Lørenskog og Strømmen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS