Finn Vetle Hansen G travel
Finn Vetle Hansen G travel

G Travel vokser – nå også i Sverige

Flere svenske reisebyråer har avtalt å inngå som franchiser i det norskeide selskapet G Travel.

Publisert

Finn Vetle Hansen i G Travel.

Dette er Resehuset i Jönkjöping, AKI Travel/ Golftravel i Borås og Varberg, Respartner i Ängelholm og Helsingborg, samt Tranås Resebyrå i Tranås og Solna.

Samlet har disse byråene en omsetning på om lag 700 millioner kroner, og samlet årlig omsetning for G Travel vil dermed ligge på 3,8 milliarder kroner.

Fullt implementert 1. januar

– Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske og svenske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen i en pressemelding.

Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

– Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel, sier Hansen.

Utvikles stadig

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap, som har vært i familien Hansens eie siden 1990. Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge.

Etter at G Travel ble etablert som selvstendig reisebyrå i Norge fra januar i år, har stadig flere andre byråer funnet vegen som franchiser til G Travel. De siste i Norge var VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete i Trondheim.

Totalløsning

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine- og offshoremarkedet, men er godt representert i alle forretningssegmenter i reiselivet.

G Travel kjeden sin strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe og konferanse markedet.

Powered by Labrador CMS