Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Blir ny reiselivsdirektør i Norge

Innovasjon Norge har i dag ansatt Bente Bratland Holm i stillingen som Norges nye reiselivsdirektør. Hun tiltrer stillingen senest 1.februar 2017.

Publisert
Bente Bratland Holm blir ny reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Bente Bratland Holm kommer fra stillingen som administrerende direktør i Visit Oslo. Etter tre år i denne stillingen, tar hun steget over til Innovasjon Norge, hvor hun utvider arbeidsfeltet til å gjelde hele landet.

«Etter en årrekke i reiselivsnæringen kjenner hun bransjen bedre enn de fleste og hun vet hva Norge har å tilby både nordmenn og utlendinger. Samtidig har hun god kjennskap til Innovasjon Norge og kompetansen som venter på henne der», heter det i en pressemelding.

Stort potensial

– Norsk reiseliv er i en fantastisk utvikling og nå har vi en unik mulighet til å ta en betydelig internasjonal posisjon. Sammen skal vi gjøre reiselivet til en enda større og viktigere næring for Norge. Å være med på å bidra til dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Bratland Holm.

– Jeg ser frem til å komme i gang med arbeidet hos Innovasjon Norge og ønsker å sette fart og retning i samarbeid med norsk reiselivsnæring fra dag en, sier hun..

Kjenner reiselivet i Norge

– Få kjenner reiselivet i Norge bedre enn Bratland Holm. Hennes energi, mot og endringsvilje er akkurat det vi trenger for å forsterke den positive trenden vi nå opplever for reiselivet i Norge, sier Cathrine Pia Lund, direktør for Merkevaren Norge i Innovasjon Norge.

I Visit Oslo har Bratland Holm blant annet ledet et omfattende omstillings- og strategiarbeid og videreutviklet satsingen på digital reiselivsmarkedsføring i samarbeid med flere næringer. Dette er verdifull erfaring som hun nå tar med seg til Innovasjon Norge.

Mangeårig innsats og godt renomme fra reiselivet

– Bente Bratland Holms mangeårige innsats og gode renomme fra reiselivet, har resultert i at mange har ønsket seg nettopp hennes kandidatur som ny reiselivsdirektør til Innovasjon Norge. Vi er svært stolte av at hun har valgt å ta på seg reiselivslederrollen på et nasjonalt plan, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth

– Hun vil få med seg et sterkt faglig reiselivsteam i Innovasjon Norge som ser frem til å ønske ny leder velkommen. Vi gleder oss til å se resultatene av hva hun og teamet kommer til å gjøre for og sammen med reiselivsnæringen fremover, sier Krohn Traaseth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS