Dag Terje Solvang GI nett3

GI åpner storstua i dag

Gastronomisk Institutt/Oslo med administrerende direktør Dag Terje Solvang i spissen, åpner i dag sin ny storstue spesialdesignet for måltidsutvikling og sanselige opplevelser.

Publisert

Fredag 24. august åpnes Gastronomisk Institutts nye lokaler i Maridalsveien 87 i Oslo.

- Vi åpner 1000 kvadratmeter som oser av kreativitet, matglede og fleksibilitet. Lokalene er spesialdesignet for vår virksomhet, og her kan vi virkelig ta ut potensialet innenfor utdanning og måltidsutvikling, sier administrerende direktør Dag Terje Solvang i en pressemelding.

Siden 1998

Gastronomisk Institutt har hatt en avdeling i Oslo siden 1998, men den nye adressen blir nå Maridalsveien 87 - med Mølla som nærmeste nabo.

- Lokalene er nennsomt restaurert og tilrettelagt for opplevelser, læring og utvikling. Det er intet mindre enn tre kjøkken, spesialbygd auditorium, møterom i alle fasonger, og med full fleksibilitet for endring akkurat slik du måtte ønske det. Lokalene leies også ut til private arrangement, uttaler Solvang.

Kompetansemiljø

Gastronomisk Institutt tar mål av seg til å bli Nordens fremste og mest anerkjente kompetansemiljø innen mat og drikke. Selskapet har hovedkontor i Stavanger, er eid av Stiftelsen Norsk Matkultur, Matforsk, Fiskeriforskning og Norconserv. Det er totalt 28 ansatte i selskapet.

NTB

Powered by Labrador CMS