Arve Roys Stranden nett

Pris til Strag-gruppen

Da Samkjøpsgruppen var samlet på Røros i april ble Strag utnevnt til Årets drikkevareleverandør 2007. Trondheimsbaserte Samkjøpsgruppen er en frittstående innkjøpsgruppering for storhusholdningsmarkedet i Norge og Sverige.  

Publisert

Samkjøp har som målsetting å være den ledende frie innkjøpskjeden innenfor storhusholdningsmarkedet i Norge. Det er første gang bærumsbedriften Strag-gruppen har mottatt en slik æresbevisning av en av innkjøpsgrupperingene i Norge.

Tildeling skjedde i skarp konkurranse med blant andre Ringnes, Mack, Bacardi-Martini, Solera-gruppen, Prizelius og Interbev.

Målbevisst oppfølging

- Målbevisst oppfølging av Samkjøpskjeden både sentralt og i forhold til enkeltmedlemmer har vært prioritert fra Strags side i 2007. Flere medlemmer har fått utarbeidet drikkevarekart av Strags salgspersonell med økt salg som resultat. På regionale og lokale drikkevaremesser har Samkjøpsgruppens medlemmer fått smake på alle typer drikkevarer og snacks Strag-gruppen har i sitt sortiment, heter det i en pressemelding fra Strag-gruppen.

- Vår satsning på stadig produktutvikling, oppfølging overfor og veiledning til våre kunder, samt gode priser skal opprettholdes også fremover. Så vi ser fram til fortsatt meget godt samarbeid med Samkjøpsgruppen, uttalte Strag-lederen i forbindelse med utnevnelsen av prisen.

Powered by Labrador CMS