Nespresso Boutique

Åpner Norges første Nespresso Boutique på Karl Johan

Snart kan Nespresso-entusiaster få oppleve merkevaren i sitt rette element. I slutten av desember åpner Norges første Nespresso Concept Boutique i det nye varemagasinet Eger på Egertorget på Karl Johans gate i Oslo. Lite overlates til tilfeldighetene når den ledende sveitsiske kaffeprodusenten etablerer egen konseptbutikk.

Publisert

Nordmenn er et kaffeelskende folkeslag, og har trykket den porsjonspakkede kaffen fra Nespresso til sitt bryst.

I løpet av få år har Nespresso-kaffen vunnet innpass både i norske hjem og restauranter, inkludert stjernerestauranter som Bagatelle.

Både salg og servering

Frem til i dag har Nespresso sine kaffemaskiner vært tilgjengelige i utvalgte kjeder og spesialbutikker.

Kaffekapslene har vært til salgs hos Nespresso Club via telefon og internett. Før årsskiftet blir dette og annet kaffetilbehør for første gang tilgjengelig i Nespresso sin egen Nespresso Concept Boutique i Oslo.

Visuell og smakfull opplevelse

De som har besøkt en av Nespresso sine butikker i Stockholm eller København vet hva de har i vente når butikken åpner på Karl Johan. Et eget sveitsisk

arkitekt- og interiørteam jobber fulltid for å sikre at butikken i Oslo holder en høy designmessig standard, heter det i en pressemelding fra Nespresso.

- Vi har mange trofaste Nespresso tilhengere i Norge, og en egen Nespresso Concept Boutique har vært etterspurt fra våre medlemmer i lengre tid. Vår nye butikk på Egertorget har byens beste beliggenhet og blir både en visuell og smakfull opplevelse for publikum. Her kan kunder og medlemmer oppdage og nyte Nespresso-kaffens kvalitetsmessige egenskaper i en elegant og smakfull atmosfære.

Samme standard

- Alle våre butikker rundt om i verdens storbyer utformes etter samme høye kvalitetsstandard, samtidig som vi utnytter lokalets eget særpreg og identitet. I de andre landene har butikkene nærmest blitt en turistdestinasjon, og vi håper at vår egen butikk i Norge skal bli like bra, sier Kristen A. Hovland, Norden-sjef i Nespresso.

Nespresso har nå 117 butikker på verdensbasis, og åpnet nylig sin Internasjonale Nespresso Flagship Boutique på hele 1600 kvadratmeter midt på paradegaten Champs Elysées i Paris.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS