Din Baker

Din Baker inngår avtale med Servicegrossistene

Fra november kan kunder på horecamarkedet få Bake Off varer fra Norges største bakerikjede Din Baker levert gjennom Servicegrossistene. Din Baker er Norges eneste landsdekkende bakerikjede, og den eneste kjeden som leverer ferske og frosne varer hver dag over hele landet.

Publisert

Med desidert flest lokale bakerier, har kjeden en unik nærhet til markedet, akkurat som Servicegrossistene.

Fremheve norske produsenter

- Gjennom mange års erfaring har vi plukket ut de beste leverandørene på bake-off i hele Europa, for eksempel La Lorraine på brød og baguetter og Mette Munk på wienerprodukter. I tillegg ønsker vi å fremheve våre norske produsenter, som for eksempel Christensens Bakeri med steinbakte brød, sier daglig leder i Din Baker Handel, Øyvind Øverdal.

Storhusholdningsmarkedet

Din Baker har mange varer som har vært etterspurt av flere kunder i markedet, og nå blir de omsider altså tilgjengelige via Servicegrossistene.

Dette muliggjør levering av mindre volumer av bakeoffprodukter til kunder som ikke har stor nok lagringskapasitet til å imot ta hele paller. Din Baker vil med dette i enda større grad være leveringsdyktig til flere kunder i storhusholdningsmarkedet over hele Norge, heter det i pressemeldingen fra Din Baker.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS