Hotellrom

Friske Rom etablert for det skandinaviske hotellmarkedet

Friske Rom lanseres for hotell- og overnattingsmarkedet i Skandinavia. Dette er et service- og tjenestekonsept som tilbyr en ny hygienisk standard på hotellrom, og gagner alle gjester, spesielt de som lider av astma eller allergirelaterte plager.

Publisert

Konseptet er et resultat av samarbeidet mellom Creas og Hypo Allergenic Scandinavia AS.

Det skal sikre at gjestene opplever rene, luktfrie og komfortable hotellrom og en ren seng/madrass uten avfallsstoffer.

- Målsettingen er å kunne tilby det beste kommersielle konseptet for et sunt og hygienisk inneklima for hotell i Skandinavia. Med sine produkter skal konseptet blant annet gjennom sanering av en rekke ulike mikroelementer (patogener) sikre ren luft, allergenfrie overflater og hygieniske soveplasser, skriver Øyvind Krogstadmo i Hypo Allergenic Scandinavia AS (http://www.hypo-allergenic.no) og Morten Andersen i Creas (http://www.creas.no) i en pressemelding.

Begge selskapene ble etablert i 2006.

Et vinn-vinn konsept

"

Friske Rom konseptet skal være et vinn-vinn konsept for hotellet og dets gjester. Gjestene skal kunne få et inneklima med ren og frisk luft, et "hypoallergenisk" hotellrom uten lukt og en ren og hygienisk seng som sikrer en god natts søvn. Friske Rom skapes uten bruk av kjemikalier som gjester kan reagere på.

Hotellet vil på sin side kunne tilby hotellrom som er mer attraktive for 40 prosent av befolkningen som lider av astma eller allergi. Konseptet er ment å skape mindre kundeklager (færre byttet av rom), økt belegg og gjestelojalitet samt mindre "nedetid" på rom som trenger ekstra renhold.

I tillegg vil konseptet være et tiltak i hotellets HMS-arbeid, samt et markedsføringsverktøy.

Prosess og produkter

Serviceproduktene som benyttes til å skape Friske Rom er klinisk testet og dokumentert.

Det benytter ny plasmateknologi for rens og sterilisering av luft og fjerning av kjemiske trusler (bensin og oljedamp, karbon monoxide, malingslukt m.m), biologiske trusler (smittsomme virus, bakterier, allergipollen, muggsporer, sopp, støv, midd m.m) samt uønsket lukt (tobakksrøyk, stekeos, matavfall, lukt fra dyr, oppkast m.m.).

For seng/madrass benyttes en spesialutviklet prosess for fjerning av avfallsstoffer som inkluderer UVC -stråling for sterilisering og spesialutviklet Hygienespray som fungerer raskt mot alle klasser av mikroorganismer/patogener i henhold til BS EN1276 og som blant annet er effektiv mot husstøvmidd og MRSA. Sprayen er 100 prosent naturlig fremstilt med Citrox som aktiv ingrediens.

Om firmaene

Hypo Allergenic Scandinavia hjelper kundene med et forbedret innemiljø gjennom

sanering av husstøvmidd og andre mikroelementer som er potensielt plagsomt for allergikere, astmatikere og andre. Våre tjenester bidrar til et bedre inneklima, forbedret hygiene og større velvære.

Creas tilbyr produkter og tjenester som har til hensikt å forbedre inneklima innenfor en rekke områder som for eksempel; hotellrom, avfallsrom, restaurant, bolig, industri osv. Produktene vi tilbyr er fordelt på 2 hovedområder; radongass samt sanering av lukt/bakterieproblemer for et bedre innemiljø ved bruk av ny fotoplasmateknologi.

Powered by Labrador CMS