
Kurs i å servere filterkaffe
Er du klar over at over 98 prosent av all kaffen som drikkes i Norge er filterkaffe? Men kvaliteten på tilberedningen er dessverre ofte ikke god nok. Vet du hva som skal til for å servere den beste koppen? Mange vet ikke det. Derfor har Norsk Kaffeinformasjon i samarbeid med bransjeorganisasjonen Specialty Coffe Association of Europe (SCAE) satt sammen et todagerskurs med navnet Gold Cup.
På kurset lærer du blant annet hvordan du i praksis måler kaffens ekstrasjon, og hvordan du analyserer selve tilberedningsprosessen.

Eksamen
Kurset avsluttes med en eksamen med både en skriftlig og praktisk del. De som består denne, vil bli sertifisert som SCAE Brewmaster level 1, med mulighet for påbygging til level 2.
Kursinstruktører er Ole Sønstebø fra NKI og Phillippe Barreca og Mikael Johnson fra Arvid Nordquist H.A.B.
Du finner mer informasjon om kursets innhold www.kaffe.no eller www.classickaffeakademi.se
"