OL gull Renaa nett

Renaa åpner gourmetrestaurant i Stavanger

Denne uken ledet Sven Erik Renaa det norske kokkelandslaget til OL-gull i Erfurt i Tyskland. Nå gir han seg på topp som konkurransekokk, og åpner gourmetrestaurant i Stavanger.

Publisert

Etter lærlingtid og kokkejobber i Stavanger, flyttet trønderen Renaa til Oslo, der han blant annet var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Oro da den startet. Han var også Norges deltaker i Bocuse d'Or i 2007, der han vant prisen for beste fiskerett.

GI i Stavanger

De siste årene har han hatt base på Gastronomisk Institutt i Stavanger, det som

de siste årene har utpekt seg som Norges gourmethovedstad, og det er også her Renaa velger å starte sin egen restaurant.

- Jeg går mot strømmen. Mens alle satser på enklere restauranter nå for tiden, peiler jeg meg helt i toppsjiktet. Det blir en eksklusiv gourmetrestaurant, avslører Renaa.

Eksklusiv restaurant

Ellers røper han ikke mye om prosjektet han har gått svanger med en god stund før finansieringen og det andre praktiske er hundre prosent i boks.

Men fra andre kanter hviskes det om at restauranten vil ligge i nærheten av konserthuset i Stavanger sentrum.

Det sies også at prosjektet startet med at en gruppe investorer henvendte seg til Renaa, og at det er spanske interiørkonsulenter på absolutt toppnivå som har kreert interiøret.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS