Statoil logo1

Statoil velger Löfbergs Lila

Statoil har valgt Löfbergs Lila som ny leverandør av kaffe. Avtalen gjelder samtlige bensinstasjoner med butikk i hele landet, og betyr at kunder ved 400 Statoil-butikker vil bli tilbudt Löfbergs Lila-kaffe fra og med 1. januar 2009.

Publisert

Statoil Norge satser stort ved å velge Löfbergs Lila som ny samarbeidspartner. Dette er et betydningsfullt samarbeid som skal betraktes langsiktig, mener begge parter.

Miljøvennlig

- For oss er det viktig med en leverandør som gir oss muligheten til å velge miljøvennlig emballasje, og som jobber bevisst med tanke på innovasjon og utvikling, mener Ole Erik Samseth, sjef for kategoriutvikling i Statoil Norge.

- For eksempel er Löfbergs Lila den eneste kaffeleverandøren som har 100 prosent aluminiumfri emballasje, noe som er viktig når man håndterer så store volum som vi gjør, sier Ole Erik Samseth.

Statoil Norges beslutning om å velge Löfbergs Lila som ny kaffeleverandør ble avgjort dels i henhold til gjennomførte smakstester, der Löfbergs Lila ble kåret som vinner, og dels med bakgrunn i selskapenes felles overbevisning om at det er mulig å kombinere innovativ tenking, miljøfokus og bærekraftig utviking uten å måtte lempe på smak og kvalitet.

Også med Choice

- Vi er utrolig stolte og glade for å inngå dette samarbeidet med Statoil, sier Pelle Andersson, markeds- og salgssjef for Löfbergs Lila AS. Vi har lang erfaring med å arbeide med store kunder, blant dem Choice Hotels i Norden.

Löfbergs Lila har eksistert i over hundre år, og er en familiebedrift som eies og drives av familien Löfberg, nå i tredje og fjerde generasjon. Selskapet arbeider med stort engasjement for kvalitet, sosialt ansvar og bærekraftig utvikling.

Fra og med januar vil Statoils frokostklubb distribuere 750 000 frokostklubbkopper, merket og fylt med Löfbergs Lila-kaffe. Frokostklubben er Statoils tilbud til kaffeelskere, hvor kunder kan forsyne seg med så mye kaffe de vil gjennom hele året.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS