Portrett1

Umoe vinner lufthavnandeler

Umoe Catering Cafe Lufthavnservering har vunnet kontrakten for all servering på Sandefjord lufthavn Torp og all kiosk- og serveringsvirksomhet på Haugesund lufthavn Karmøy i sterk konkurranse med flere aktører som Select Service Partner (SSP) og Reitan Servicehandel.

Publisert

På Sandefjord lufthavn Torp vil UCC tilby et foodcourt konsept med ”paraply” navnet Fresh & Tasty.

Fresh & Tasty vil omfatte Peppes Pizza, La Baguette og Cafe Opus. Fresh & Tasty vil bli etablert på innland og på utland.

Umoe Catering Cafe vil også åpne en ny ”gastro” pub med egen uteservering som skal etableres ved inngangen til terminalen.

På utland vil det bli etablert to nye puber, en i tilknytning til Fresh & Tasty og en i et helt nytt areal i enden av terminalen.

På Sandefjord lufthavn Torp vil alt stå ferdig 1. februar 2009.

"Våre beste brands"

Fresh & Tasty konseptet skal også etableres på Haugesund lufthavn Karmøy etter at UCC vant tilbudskonkurransen som Avinor har avholdt i vår/sommer. Her vil konseptet inneholde Peppes Pizza, La Baguette og vårt eget kioskkonsept Pronto Pronto.

I tillegg vil vi etablere en egen bar på utenlandsdelen av terminalen. Fresh & Tasty på Haugesund lufthavn Karmøy er planlagt åpnet 1. juni 2009.

- Vi har tilbudt Sandefjord lufthavn Torp og Haugesund lufthavn Karmøy våre beste brands. Fresh & Tasty er et spennende og innholdsrikt serveringskonsept som vi skreddersyr til hver lufthavn, sier Ronny Gjøse, direktør for UCC lufthavnservering.

Mangfold

- Vi er glade for å kunne tilby et slikt mangfold med nystekt pizza fra Peppes, ferske kvalitetsbaguetter fra La Baguette, en variert varmmat meny med spennende lunsjretter og tradisjonelle middagsretter fra Cafe Opus og vårt eget kioskkonsept Pronto Pronto.

- Puben vi skal etablere ved inngangen til terminalen på Sandefjord lufthavn Torp vil være en pub med velsmakende, enkle retter av høy kvalitet, uformell stemning og egen uteservering, sier Gjøse.

Umoe Catering Cafe lufthavnservering har arbeidet med konseptutvikling og visuell utforming sammen med arkitektbyrået Opplevelsesdesign.

Flesland, Sola og Gardermoen

Konsernet driver allerede sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland, seks serveringssteder på Stavanger lufthavn, Sola hvorav en ny tapas- og vinbar vil stå klar i midten av desember i forbindelse med ny innlandsterminal på lufthavnen og tre steder på OSL Gardermoen.

Powered by Labrador CMS