Kylling colourbox3
Kylling colourbox3

REMA 1000 inn i fjørfebransjen

Hugaasgruppen AS og REMA 1000 AS har inngått en avtale hvor REMA 1000 AS kjøper 50 prosent av aksjene i Hugaas Rugeri AS fra Hugaasgruppen AS. Partene vil gjennom samarbeidet effektivisere verdikjeden slik at forbrukerne får kvalitetsvarer til enda lavere priser.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

- REMA 1000 har i dag samarbeid med flere eksklusive leverandører innen kjøtt og fisk. REMA 1000 vil forsterke satsningen på ferskvarer, og hvitt kjøtt (kylling og kalkun) er en varegruppe i stor vekst. Kjøpet av 50 prosent i Hugaas Rugeri er en viktig del av vår satsning sier administrerende direktør i REMA 1000 AS, Ole Robert Reitan.

Etablert i 1992

Hugaas Rugeri ble etablert i 1992 av Roar Aarhaug. Selskapet er lokalisert i Soknedal i Sør-Trøndelag. Selskapet leverer daggammel kylling til slaktekyllingprodusenter.

Hugaas Rugeri klekker i år over 20 millioner kyllinger, og har en markedsandel på ca. 30 prosent. I tillegg klekker selskapet i år over 450 000 kalkunkylling som representerer 35 prosent av det norske markedet.

Verdiskapning i fjørfebransjen

- Hugaasgruppen har solid kompetanse innen hele fjørfenæringen. REMA 1000 har distribusjonsstyrke gjennom sine 464 butikker. Begge parter ser potensialet for økt verdiskapning i fjørfenæringen, og vi tror at et samarbeid mellom Hugaasgruppen og REMA 1000 kan bidra til dette sier Ole Robert Reitan.

Nye muligheter

- Avtalen med REMA 1000 betyr svært mye for oss og gir oss mange nye muligheter for videre utvikling sammen med en av landets største distributører, sier daglig leder og eier av Hugaasgruppen, Roar Aarhaug. Hugaasgruppen har hatt kraftig vekst i omsetning de siste årene og avtalen med REMA 1000 dokumenterer og bekrefter på en god måte den jobben vi har gjort. Avtalen vil også styrke Hugaasgruppen finansielt og bidrar derved til at konsernet fortsatt kan vokse innenfor sine forretningsområder, sier Roar Aarhaug.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS