Gunnar Kvamme4

Meld deg på Matomsorgsdagene 2010

Matomsorgsdagene 2010 arrangeres tirsdag 16. og onsdag 17. februar på Quality Hotel Klubben i Tønsberg. Årets tema er Morgendagens personalkantine. I forbindelse med Matomsorgsdagene deles også Matomsorgsprisen ut for femte gang. Meld deg på Matomsorgsdagene nå.

Publisert

Gunnar Kvamme fikk Matomsorgsprisen 2009. (Foto: Morten Holt)

Matomsorgsdagene 2010 arrangeres av Kost- og ernæringsforbundet og Horeca, og de som ønsker å delta, kan melde seg på innen 5. januar 2010 til Kost- og ernæringsforbundet.

Meld deg på Matomsorgsdagene her

Foredragsholderne

"

Mette Løfblad.

Årets hovedtema er Morgendagens personalkantine, og her er foredragsholderne og de temaene de tar opp:

* Mette Løfblad, som er leder for produkt- og fagavdelingen i Compass Group, som i Norge omfatter selskapene Eurest og Medirest. Hun har bakgrunn fra flere restauranter, deriblant Statholdergaarden.

Mikaela Widell.

* Mikaela Widell arbeider som ernæringsansvarlig i produkt- og fagavdelingen i Compass Group. En del av hennes arbeidsoppgaver er å lage næringsberegninger på menyer, og arbeide med allergiinformasjon. Hun er utdannet kostøkonom.

Løfblad og Widell innleder under temaet Mat, miljø og mennesker i balanse – våre mål for et bærekraftig kosthold.

Miljøet i verdikjeden

Kristine Hartviksen.

* Kristine H. Hartviksen er president i Norges Kokkemesteres Landsforening. Hun arbeider som kategoriansvarlig hos NorgesGruppen, avdeling SHH. Hun er utdannet kokk med fagbrev og mesterbrev, og har bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Hartviksen skal være innleder med foredraget Miljøet i verdikjeden.

* Stein Tyrdal arbeider som kirurg på Oslo Universitetssykehus, og den tidligere landslagsspilleren i håndball har også skrevet en rekke bøker (Humor og helse, Fettet sitter mellom ørene, Endringsglede m.fl.). Han er også styreformann i Norges Humorologisk Forlag. Han

Stein Tyrdal.

innleder med temaet Vi er så endringstrette, doktor. Hva gjør vi med det?

Gipø og Sykehuset Vestfold

I tillegg til foredragene blir det besøk på Gipø bo- og behandlingssenter, der det blir en omvisning på kjøkkenet og i avdelingskjøkkenet.

Der skal bestillingssystemet og menyene på kjøkkenet studeres. Kjøkkenet ledes for øvrig av Jannicke Gurijordet, som vant Matomsorgsprisen i 2008.

Les også: Jannicke Gurijordet vant Matomsorgsprisen 2008

"

Jannicke Gurijordet. (Foto: Odd H. Vanebo)

Det blir også besøk på Sykehuset i Vestfold HF, der produksjonskjøkkenet produserer over en halv million middager i året, og bruker metoden CapKold.

Matomsorgsprisen

Matomsorgsprisen 2010 deles ut under festmiddagen på kvelden 16. februar.

Disse har vunnet prisen tidligere:

2006: Albert Brouwer

2007: Harald Birkeland

2008: Jannicke Gurijordet

2009: Gunnar Kvamme

Les også: Gunnar Kvamme vant Matomsorgsprisen 2009

Les også: Hvem fortjener Matomsorgsprisen 2010

På Quality Hotel Klubben

Seminaravgiften på 3250 kroner (enkeltrom)/3050 kroner (dobbeltrom) dekker opphold, Quality Breaks, to lunsjer, festmiddag med drikke og enten boka Endringsglede eller Fettet sitter mellom ørene.

Hvis du ikke ønsker å bo på hotellet koster deltakelsen 2550 kroner.

Meld deg på Matomsorgsdagene her

"
Powered by Labrador CMS