Snorklipping Gastro Pub Ronny Gjøse

Åpnet Gastro Pub & Spiseri på Torp

Umoe Catering Café (UCC) Lufthavnservering vant i september 2008 kontrakten for all servering på Sandefjord Lufthavn Torp i sterk konkurranse med flere aktører. Nå er siste serveringskonsept på plass. Gastro Pub & Spiseri åpnet i dag.

Publisert

Ronny Ljøse og UCC har åpnet Gastro Pub & Spiseri på Sandefjord Lufthavn Torp.

Gastro Pub & Spiseri blir Sandefjord lufthavns nyeste pub- og serveringskonsept.

Mandag 28. september kunne direktør Ronny Gjøse i UCC lufthavnservering sammen med lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld offisielt åpne UCC sin nye stolthet.

Ronny Ljøse (til høyre) og UCC har åpnet Gastro Pub og Spiseri på Sandefjord Lufthavn Torp.Her klipper lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld snora.

Ved innsjekk

Gastro Pub & Spiseri vil bli etablert like ved innsjekkingsområdet, og har inngang fra både ut- og innsiden av terminalen.

Gastro Pub & Spiseri vil også ha ny og flott uteservering med møbler og lounge skreddersydd for det engelske pubkonseptet.

Engelsk gastropub

Gastro Pub & Spiseri på Sandefjord Lufthavn

Konseptet er et engelsk gastropub-konsept, der innredning, design og detaljer er hentet i nært samarbeid med opplevelsesdesign og engelske Andy Thornthon. Det hele vil bli akkompagnert av ordentlig rustikk pubmat som saftige burgere, ekte fish & chips, sprø salater og påsmurte luksusbagetter med festfyll, og i glasset vil man finne et rikholdig utvalg ifra både fat og flaske.

– De reisende har savnet et godt mattilbud før de sjekker inn og går igjennom sikkerhetskontrollen og han mener at de her har kommet med et flott konsept som samtidig tar vare på den gode brune uformelle pubfølelsen, samtidig som de skal få noe ordentlig godt å spise, sier direktør Ronny Gjøse.

Gastro Pub & Spiseri.

Nytt treffsted før reisen

Daglig leder Marius Johansen som er utdannet sommelier og som har bred bransjeerfaring vil sørge for at utvalget av godt øl og annen drikke vil friste de reisende enten de er på vei til fotballkamp i England, shopping i Italia eller en romantisk tur til Paris.

– Gastro Pub & Spiseri vil være et nytt treffsted før reisen, der de reisende skal oppleve utmerket vertskap, noe godt i glasset og en lekker matbit i uformelle og trivelige lokaler forteller en entusiastisk direktør for UCC lufthavnservering Ronny Gjøse.

Mangfold på Torp

Han forteller videre om at UCC lufthavnservering har tilbudt noen av Umoe Catering sine beste brands til Torp og at de er glade for å kunne tilby et slikt total mangfold på Torp med nystekt pizza fra Peppes, ferske nysmurte kvalitetsbagetter fra La Baguette, en variert varmmat meny med spennende lunsjretter og tradisjonelle middagsretter fra Cafe Opus på deres foodcourt konsept etter sikkerhetskontroll.

– På denne måten vil vi ha en bred og innholdsrik portefølje av spennende retter og menyer og alle skal finne noe de liker, enten man ønsker noe enkelt i farten, noe sunt og godt eller ordentlig middagsmat som man må spise med kniv & gaffel, sier Gjøse.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS