Porkka logo nett
Porkka logo nett

Porkka hovedsponsor for Nordisk Kjøkkenchef Federation

Porkka Skycold Group har inngått en avtale med Nordisk Kjøkkenchef Federation (NKF) som innebærer at Porkka skal være generalsponsor fra 2009 til 2013. Organisasjonen har totalt om lag 5500 medlemmer i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island.

Publisert

"Denne avtalen har stor strategisk verdi for begge parter. Porkka Skycold Group skal bidra med generell produktkompetanse og utstyr på konkurranser og aktiviteter i inn- og utland. Dette er blant annet Nordisk Kokkemesterskap, nasjonale konkurranser, messer og informasjonsmøter", heter det i en pressemelding.

Sikrer høy aktivitetsnivå

"Sponsormidlene har stor betydning for NKF`s virksomhet, og sikrer blant annet at de kan holde et høyt aktivitetsnivå og således styrke faget og medlemmenes kompetanse. I tillegg vil det settes i gang tiltak som skal inspirere de kommende års kjøkkensjefer, blant annet lokale konkurranser på yrkesskolene", heter det videre

Mange aktuelle produkter

'Aktuelle produkter som stilles til rådighet for NKF er kjølebenker, kjøle- fryseskap, ismaskiner og selvsagt vår unike varmebenk DHMC.

- Her vil vi få direkte tilbakemeldinger fra de mest kresne brukere av utstyr, noe vi vil ha stor nytte av i vår produktutvikling og kommunikasjon, opplyser markedssjef Petter Egidius i Porkka Norge AS.

Powered by Labrador CMS