Lars Barmen i kampen om kundene

Lørdag 24. april varter Ultra Asker opp med niretters middag samt vin og taffelmusikk for butikkens 20 aller beste kunder. – VIP-arrangementer blir stadig mer vanlig i kampen om kundene i dagligvarebransjen, sier butikksjef Hege Vilming Sørlie.

Publisert

Når butikken stenges lørdag kveld, åpnes en ny og enestående restaurant i lokalene til Ultra Asker. Lars Barmen står ved grytene og skal diske opp to av de til sammen ni rettene som restaurantgjestene blir servert. Resten av menyen er det ”restaurantens” egne kokker som står for.

Flybåret piano

– Vi har til og med fått flybåret inn et piano, så vi får taffelmusikk hele kvelden. Kundene som for denne kvelden er restaurantgjester skal bli godt tatt vare på, og skal oppleve en gourmetaften de sent vil glemme, sier butikksjef Vilming Sørlie.

Hun forteller at det har blitt mer og mer vanlig i dagligvarebransjen å arrangere kundekvelder og VIP-arrangementer. På tidligere VIP-arrangementer hos Ultra Asker har over 300 gode kunder blitt invitert. Lørdagens arrangement er langt mer eksklusivt, med kun 20 kunder med ledsagere på gjestelisten.

Gourmet i butikk

– Siden konkurransen om kundenes oppmerksomhet bare øker, ville vi finne på noe nytt. På bakgrunn av dette kom ideen om å lage gourmetrestaurant i butikken opp, sier Vilming Sørlie.

Butikkens ansatte stiller opp i servitøruniformer, og er klare for kanskje tidenes lengste jobbvakt: butikksjefen regner med at restaurantkvelden vil vare til 01-02-tiden.

– Hvem gidder å bruke lørdagskvelden i butikken vår? I alle fall Lars Barmen og noen skikkelig lojale kunder, sier butikksjefen.

Niretters gourmet i kampen om kundene

* Gazpacho - spansk grønnsakssuppe

* Tartar av Salma servert med crème fraîche-dressing

* Melonsalat med parmaskinke

* Stekte kamskjell med appelsinemulsjon

* Bakt Sterling-kveite, saltbakte rødbeter og kokkens hemmelige saus

* Agurksorbet

* Honningglassert andebryst med rødvinsaus

* Roquefortkrem servert med aprikoskompott

* Karamellpudding servert med anismarinert frukt og mascarponekrem

Pressenytt

Powered by Labrador CMS