Geir Skeie - garasje kamskjell nett

Geir Skeie skal arbeide i Singapore

Norges Bocuse d’Or-vinner Geir Skeie skal arbeide i Singapore i vinter. 29-åringen skal jobbe for firmaet Snorre Food, som drives av nordmannen Frank Næsheim. – Det blir en spennende tid, sier Geir Skeie.

Publisert

Geir Skeie skal blant annet promotere norsk sjømat i Asia i vinter. (Foto: Morten Holt)

Skeie drar til Singepore to uker nå i januar, og reiser tilbake 20. februar for så å arbeide i den asiatiske byen/landet frem til mai.

– Jeg skal hjelpe Snorre Food med å starte opp en fiskeforedling, delikatessebutikk og drive en del promotering for fisk i Asia for selskapet, forteller Skeie.

- Har også inngått et samarbeid med dn.no (Dagens Næringslivs nettside) der jeg skal lage en rett hver uke med film og kombinasjon med vin. Det blir veldig spennende, meddeler Norges verdensmester i kokkekunst, som legger til at han også er godt i gang med restaurantplaner.

Ble tilbudt Bagatelle-jobb

Det kom for øvrig frem i desember, da Eyvind Hellstrøm sa opp sin stilling på Bagatelle, at Geir Skeie tidlig i 2009 fikk tilbud av Bagatelle-eier Christen Sveaas om å ta over jobben etter Hellstrøm. Skeie takket da nei til jobben.

Les saken om Skeies Bagatelle-tilbud her

Næsheim bak Snorre Food

"

Frank Arne Næsheim, som driver Snorre Food i Singapore, ble kåret til Årets Lutefiskelsker i 2007. Her sammen med Pjokken Eide. (Foto: Eksportutvalget for fisk)

Det er nordmannen Frank Næsheim som driver firmaet Snorre Food Pte Ltd i Singapore.

Han har vært bosatt og forretningsdrivende i Singapore i 20 år, først med restauranten Viking, og senere som en betydelig sjømatimportør i firmaet Snorre Food.

Næsheim har et stort nettverk, og sitter også i styret i verdensorganisasjonen for kjøkkensjefer, WACS.

Lutefisk i Singapore

Han står også bak den årlige lutefiskmiddagen i Singapore, som arrangeres i november hvert år.

I 2009 ble den arrangert for 13. gang med over 150 gjester, deriblant Ingrid Espelid Hovig.

Powered by Labrador CMS