StenaSaga

Spa på Stena Saga

Rett over nyttår går Oslo-Frederikshavn-båten Stena Saga i dokk for å få på plass et stort nordisk spaanlegg, nytt kjøkken, samt påsveising av en såkalt ”ducktail” – andehale – direkte oversatt. Andehalen reduserer drivstofforbruket med opptil fire prosent og gir gevinst for både miljø og økonomi. Dette merker ikke passasjerene så mye til. Det gjør de derimot når spaanlegget på nesten 800 kvadratmeter er operativt i slutten av februar 2011.

Publisert

Nå blir det spa på Fredrikshavn-båten Stena Saga. (Foto: Stena Line)

– Dette blir en kjempemessig forbedring for oss, sier Stena Line-sjefen i Norge, Stein Wettergreen.

– Vår hovedsatsing nå er Stena Cruise, hvor passasjerene er om bord så å si sammenhengende fra avgang i Oslo 19.30 den ene dagen, og er tilbake igjen klokken 18.30 neste dag. Da er det viktig at vi har mye å by på til passasjerene. I tillegg til all slags underholdning, dans, foredrag, shopping, tax free og mye annet, legger vi nå altså inn et spatilbud på linje med det aller beste som er å oppdrive.

Pure Nordic Spa

Konseptet kalles Pure Nordic Spa – og hvor de fire årstider blir et gjennomgangstema ettersom årstidene skifter.

– Her tilbyr vi all slags avslapping i form av massasje, boblebad, dampbad, badstue, en egen skjønnhetssalong med frisør og en liten kafé, og det blir barnefritt, sier Stein Wettergreen.

Spaanlegget med et avslappingsområde i glass, blir bygget helt foran på dekk 9. Her kan spa-gjestene nyte panoramautsikten gjennom enorme vinduer to dekk under kapteinsbroen. Noe av området får også glasstak.

Det nye spaanlegget erstatter flere konferanserom som ikke lenger er like attraktive.

Saken fortsetter under bildet

Illustrasjon av spaanlegget som nå skal bygges på Stena Saga. (Illustrasjon: Stena Line)

Flere uformelle møter

- Mange som reiser på konferanse velger å gjennomføre møtene sine i en mer uformell stil, fremholder Stein Wettergreen.

– Møtene legges i stedet til salonger eller oppholdsrom hvor deltagerne trives bedre og oppnår vel så gode resultater. Vi skal heller ikke se bort fra at mange velger å legge møtene sine til spaanlegget. Det er utallige eksempler på at både politikere og folk i næringslivet ha fått gode resultater etter møter i de varmeste badstuer.

- I tillegg kan vi nå by på en kombinasjon med det karibiske hoteller vårt, The Reef i Frederikshavn, hvor det er møterom for alle formål. The Reef er et karibisk badeeventyr som er noe helt annerledes – og i likhet med spaet på Stena Saga – noe nytt og spennende, heter det i en pressemelding.

30 millioner investeres

I tillegg til spaanlegget får Stena Saga helt nytt kjøkken i tilknytning til buffetrestauranten. Trappeoppgangene blir oppgradert, flere tepper og stoler blir byttet ut.

Alt i alt investerer Stena Line 30 millioner kroner i denne oppgraderingen.

Nærmere 500 000 personer har reist med Stena Saga mellom Oslo og Frederikshavn hittil i 2010.

– Spa-anlegget kan bli en viktig bidragsyter til å opprettholde – og om mulig øke dette passasjertallet i 2011, sier Stein Wettergreen.

Pressemelding

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS