ØsterdalenHotell2
ØsterdalenHotell2

Stemning gir økt belegg Østerdalen Hotell

4. januar for et snaut år siden overtok ekteparet Ingvild Haugbråten og Gotmar Rustad ledelsen ved Østerdalen Hotell, tidligere Norlandia, ved riksvei 3 like nord for Rena. Eter at de overtok har belegget økt med 40 prosent.

Publisert

Østerdalen Hotell ligger ved riksvei 3, like nord for Rena.

Med enkle grep har Ingvild Haugbråten, daglig leder på Østerdalen hotell på Hovdmoen på Rena, skapt en lun og hjemmekoselig atmosfære i peisestua, skriver Østlendingen.no.

Fra reiselivsbransjen

Begge har bakgrunn fra reiselivsbransjen i Løten. Gottmar Rustad, opprinnelig fra Åsnes, er blant annet kjent som den heller noe spesielle laboranten i «En akevisitt» på Løiten Brenneri.

Ingvild Haugbråten er mangeårig butikksjef på Løiten Lys, som hotellet nå samarbeider tett med.

– Vi pynter med tente stearinlys, varme i peisen og har satt opp bokhyller for å gjøre det hyggelig. Lys og dekkede bord er et satsingsområde for hotellet, sier hun til lokalavisen.

Bruke fellesskapet

Selv om begge hadde solid erfaring fra service- og næringslivsbransjen, var hotelldrift nytt. Nå etter et knapt år, kan eierne av hotellet; Norlandia Group, Carl F. Myklestad og Kjell A. Berge, konstatere at det var riktig å hente inn krefter utenfra.

– Vi har 20–25 år bak oss fra reiselivet i Hedmark. Det har lært oss at det er fryktelig viktig å bruke fellesskap i reisenæringen. Det du investerer i et slikt samarbeid, gir alltid noe tilbake, sier Haugbråten til Ostlendingen.no.

Østerdalen hotell har 15 ansatte fordelt på 12 årsverk.

Les hele saken på Ostlendingen.no

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS