KulinariskeStederlogo2

Kulinariske Steder dobler medlemsmassen

Kulinariske Steder er et nettverk som består av både overnattings- og serveringsbedrifter. Den siste tiden er medlemsmassen doblet, slik at Kulinariske Steder nå består av 18 bedrifter.

Publisert

De nye medlemsbedriftene i Kulinariske Steder er:

* Sem Gjestegård, Asker.

* Tveiter Gård, Asker.

* Hvalstrand Bad, Asker.

* Sporten Restaurant, Holmenkollen Oslo.

* Soria Moria Bar og Bistro, Torshov Oslo.

* Spikerboks, Nydalen Oslo.

* Hukodden Restaurant, Bygdøy Oslo.

* Lille Herbern, Bygdøy Oslo.

* Kulinariske Togreiser, hele Norge.

Riktige verdier

– Våre steder er opptatt av å fremme lokale og ferske råvarer slik at gjestene får en unik helhetsopplevelse av historie og spennende mat. Lokal mat handler om å verdsette hva omgivelsene rundt oss har å gi, både når det gjelder dyr, natur og mennesker. Det å dyrke sin matglede i tradisjonelle og kvalitetsbevisste omgivelser som fokuserer på de riktige verdiene gir en ekstra dimensjon til matopplevelsen, melder daglig leder Silvia Jöhl Fartum.

Øke bevisstheten rundt norsk mat

"

Nettverket jobber for å øke bevisstheten rundt norsk mat og med dette skape stolthet rundt norsk matkultur. Vårt mål er å øke bruken av norske råvarer samt fremme utvikling og mangfold av regional mat og matkultur.

– I vårt nettverk har vi frem til nå hatt en restaurant og åtte hoteller. Vi er stolte over å meddele at vi nå har inngått samarbeid med de nye stedene. Vi kan med dette nå tilby ni hoteller, åtte restauranter og ett kulinarisk tog, sier Jöhl Fartum.

Les mer på hjemmesiden Dekulinariske.no

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanyttr.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS