Atle Hovi Radisson nett1
Atle Hovi Radisson nett1

Flytter Beitostølen til Oslo i morgen

Turiststedet Beitostølen inntar Oslo tirsdag 9. februar. Atle Hovi & Co vil friste hovedstadens befolkning til fjells. 15 ildsjeler, kjente gjester, to hester og et hundespann skal sette preg på byens sentrum.

Publisert

Atle Hovi, direktør for Beitostølen Resort. (Foto: Morten Holt)

– Det blir kanefart, hundekjøring, smøretips, skikurs og nyttige tips om pakking av sekk og tenning av bål, sier lederen for delegasjonen fra fjellandsbyen, direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

For dem som liker å konkurrere, blir det blant annet lassokasting og trollfot.

Les også: Beitostølen er også blitt en sommerdestinasjon

I Spikersuppa

"

Beitostølen sentrum sett fra hyttteområdet like ved sentrum. (Foto: Morten Holt)

– Vi er på plass i Spikersuppa mellom klokken 11.00 og 17.00 med stand og aktiviteter, og alle er velkommen til å besøke oss, sier Hovi.

After Ski hører med etter en fin vinterdag til fjells, og tirsdag finner man dette tilbudet på Aker Brygge, nærmere bestemt på Bar1 på kvelden.

– Dette er nok det største presentasjonsopplegget vi har forsøkt innenlands. Målet er at riktig mange skal få lyst til å komme til fjells og besøke oss, sier Hovi.

Les også: Beitostølen - ett rike

Liv og røre i sentrum

Delegasjonen består av representanter for hoteller og hytteutleie, butikker, turistattraksjoner og sportsaktiviteter. I tillegg kommer en og annen kjendis til å dukke opp.

– Planen er å skape liv og røre, og det håper vi Oslos befolkning er med på, sier Atle Hovi.

Beitostølen Resort har vokst jevnt i omsetning og antall gjestedøgn de siste årene, og representerer drøyt 90 prosent av det samlede antall turistovernattinger i hele Øystre Slidre kommune.

Les også: Nye tilbud skal få folk til fjells

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS