Reinskryt Lars Petter Brekk Orskal nett

Brekk serverer kjøtt til folket

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund fyller 100 år i 2010 og fyller Egertorget i Oslo med deilige dufter av kjøtt i mange varianter torsdag 3. juni. Alt kan smakes på og alt er gratis, heter det i en pressemelding fra organiasjonen.

Publisert

Mat og landbruksminister Lars Peder Brekk deler ut kjøtt til folket 3. juni. (Foto OFK)

Landbruksminister Lars Peder Brekk vil offisielt åpne 100-årsmarkeringen 3. juni klokka 12.00. Han vil blant annet servere produkter fra privat bransje til folket.

Vise frem produktene

– Vi ønsker å vise frem våre gode produkter laget av noen av våre medlemmer og deler ut produkter av både rødt og hvitt kjøtt og egg. Privat bransje bidrar til at det norske folk får mangfold i kjøttdisken, og her får folk virkelig smake en del av dette mangfoldet, sier Dag Henning Reksnes, administrerende direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.

I tillegg til de deltakende KLF-bedriftene vil Kjøttbransjens elitelag helgrille en okse.

Program

12.00: Styreleder i KLF, Noralv Espeland, overrekker den første stekte hamburgeren til landbruks- og matminister, Lars Peder Brekk. Deretter serverer Brekk kjøtt til folket.

15.00: Oksen fra Kjøttbransjens elitelag deles ut til folket.

17.00: Serveringen slutter.

Følgende private bedrifter deltar i markeringen i Oslo: Vestfold fugl, Brødrene Michelsen AS, Grilstad AS, Rieber & Søn ASA, Denja Voss, Gunnar Ruud Catering AS, Inderøy Slakteri AS, Ådne Espeland AS/Norsk storhusholdning, Fatland/Skjeggerød AS, A. Strøm-Larsen AS, Smedstuen Gård og Eggprodukter As.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF)

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) er en organisasjon for den privateide, frittstående delen av kjøtt- og fjørfebransjen, og består av slakterier, eggpakkerier, eggproduktfabrikker, kjøttindustri og kjøttforretninger.

KLF har om lag 160 medlemmer med bedrifter som har alt fra 2 til over 500 ansatte, og som har en omsetning fra om lag 2 millioner til over 2,3 milliarder.

KLFs bedrifter finnes i rundt 100 kommuner over hele landet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS