Icebar Oslo1 nett

Nå kan du kjøpe din egen isbar

Drømt om egen isbar? Nå kan du kjøpe hele isbaren fra Icebar Oslo, og ta Norges mest eksklusive utested med hjem. En sentral del av Icebar-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer. Derfor kan du nå by på det gamle interiøret.

Publisert

Nå kan du by på interiøret i Icebar Oslo, sier daglig leder Joachim Langbrekke Larsen. (Foto: Karine H. Henriksen)

Icebar Oslo by Icehotel har lokket tusenvis av både Oslo-folk og tilreisende til Kristian IVs gate 12 siden åpningen i november i fjor.

En sentral del av Icebar-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer.

I Oslo skjer det første hamskiftet nå i høst med nyåpning 28. oktober, og ditt hjem kan bli neste stoppested for baren som skal skiftes ut. Så spørs det vel bare om du har det kaldt nok...

Utropspris på 200 kroner

Fra Icebar Oslo.

– Å besøke Icebar er en opplevelse som skiller seg fra alle andre bar- og restaurantbesøk i Norge. Nå kan privatpersoner eller bedrifter få denne opplevelsen hjem eller på arbeidsplassen. Vi legger ut hele baren på QXL, og utropsprisen på auksjonen er 200 kroner, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen ved Icebar Oslo by Icehotel.

Isbaren i Oslo ble verdens tredje og største Icebar by Icehotel da den åpnet i samarbeid med Thon Hotels i fjor høst. Baren bygges opp fra grunn av med is fra Torneelven i Lappland i Sverige.

Pengene går uavkortet til WWF

Pengene som kommer inn fra auksjonen, går uavkortet til WWFs isbjørnprosjekt i Arktis. WWF jobber både overfor myndigheter og bedrifter for å redusere utslipp av klimagasser, og finansierer forskning på konsekvensene av global oppvarming for isbjørner.

– Icebar by Icehotel bruker helt naturlig og helt ren is fra Torneelven i Lappland, og er opptatt av å behandle miljøet på mest mulig måte. Vi ønsker derfor med denne auksjonen å rette oppmerksomheten mot issmelting i Arktis. Isbjørnen er på toppen av næringskjeden i Arktis og derfor svært sårbar for issmelting og endring i økosystemet, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen.

Du kan gå inn på auksjonen på QXL her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS