Sodexo Logo

Sodexo-fusjon

Ledelsen i Sodexo i Frankrike og Norge har besluttet å gjennomføre en fusjon av de norske Sodexo-selskapene; Abra Servicesystem AS, Sigma Eiendomsservice AS og Sodexo AS. Samlet vil Sodexo AS ha 740 ansatte i Norge og en omsetning på 550 milloner kroner.

Publisert

Med virkning fra 1. juli 2010 er vi ett selskap med navnet Sodexo AS.

– Fusjonen er en naturlig utvikling etter vår samlokalisering i desember 2008, økt samarbeid og satsning innen FM (Facility Management). At vi blir samlet som én FM-leverandør er en viktig suksessfaktor ift. vår strategi, og i tråd med hva markedet og våre kunder etterspør, samt hva de ansatte ønsker og har godkjent. Sodexo AS vil med dette bli blant Norges ledende leverandører av FM-tjenester; kantiner, renhold, drikke- og vareautomater, kontorstøtte, eiendoms- og vaktmestertjenester og kaffebarer, opplyser administrerende direktør i Sodexo AS, Lars H. Furu.

Organisering

Dagens organisering vil opprettholdes.

Administrerende direktør Lars H. Furu i Sodexo AS er allerede øverste ansvarlige i alle selskapene, og samtlige selskap er eid av Sodexo-konsernet. Felles ledergruppe, stabsfunksjoner, salgsavdeling og organisering i regionene er allerede etablert.

Sodexo globalt har 380 000 ansatte og virksomhet i 80 land. Hver dag berøres 50 millioner mennesker verden over av de tjenestene Sodexo utfører.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS