Nortura logo

Strålende kjøttkveld for Nortura

Det ble en strålende kveld for Nortura under NM i Kjøttprodukter i går kveld. Fire gull, to sølv og tre bronsemedaljer ble fasiten. I tillegg fikk Norgården den høythengende hedersprisen for sin økologiske leverpostei.

Publisert

- Medaljedrysset som inkluderer to norgesmestere pluss en hederspris, er mer enn vi kunne ha drømt om. Det er også hyggelig at vi vinner innenfor viktige kategorier som pålegg, pølser og spekemat, sier direktør for produktutvikling og kvalitet, Anita Mikalsen.

Ekte skinke

St. Kristina ble i går norgesmester i kategorien, Spekeskinke. Juryen mente skinka setter en helt ny bransjestandard og at kvaliteten var i en klasse for seg.

- Dette er ekte vare, sier Mikalsen som er stolt over at den stor produsent som Nortura kan markere seg i konkurranse med nisjeprodusenter som ofte har lagd spesiallagde produkter til konkurransen

Stor bredde

Nortura fikk heder og ære for et stort utvalg produkter i går kveld. Gilde Gourmetwiener, Norgården Ovnsbakte leverpostei og Gilde Håndstekte karbonader var bare noen av de produktene som fikk heder i går.

- Vi viser en enorm bredde som lover godt for vår videre satsing på kvalitetsmat. I tillegg vil jeg gjerne berømme fabrikkarbeiderne våre. Det er de som gjør oss gode og sørger for jevn og god kvalitet ut til kundene våre, sier Anita Mikalsen i Nortura.

Pressemelding fra Nortura

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS