NM kjøttprodukter 2010 Viltprisen

Vill pris til rå elgburger

Den tradisjonsrike familiebedriften Brødrene Ringstad fra Rakkestad i Østfold mottok Hedersprisen for beste viltprodukt. Brødrene Ringstad vant Hedersprisen for beste viltprodukt med sin Elgburger med bacon.

Publisert

Statssekretær Ola T. Heggem (til venstre) deler ut hedersprisen for beste vilt til Kjell Ringstad, daglig leder i Brødrene Ringstad, under premieutdelingen på Kulinarisk Akademi torsdag kveld. (Foto: Johnny Syversen)

– Denne prisen betyr mye for bedriften vår. Vi har laget et produkt vi liker godt selv, og jeg regner med at denne prisen vil hjelpe oss videre i markedet, sier daglig leder Kjell Ringstad.

Prisen ble delt ut under Norgesmesterskapet i kjøttprodukter, som arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund i samarbeid med Matprat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt.

– Som en forholdsvis liten bedrift har Brødrene Ringstad klart å strekke seg langt for å imøtekomme sine kunders ønsker om spesialprodukter, sier administrerende direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Dag Henning Reksnes.

Over 400 produkter deltok i norgesmesterskapet. Det ble delt ut priser i klassene pølser, posteier, pålegg, spekemat, kjøttkaker, kjøkkenklart og ferdigmat, samt hederspriser til økologisk mat, småskalaprodusenter, nøkkelhullsmerket mat og vilt.

(Pressenytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS