Lindemans illustrasjon nett
Lindemans illustrasjon nett

Vi slo svenskene igjen

Etter en knallhard landskamp med våre nordiske naboer har Norge gått av med seieren og er valgt som innspillingssted for Lindeman’s nye internasjonale inspirasjonsfilm.

Publisert

Norge har vakker natur å by på, som her; Svartisen. Nå vil Lindeman's lage sin nye inspirasjonsfilm i norsk fantastisk natur. (Foto: Morten Holt)

– Nordisk natur- og kulturlandskap, kledd i sen vår- eller sommerdrakt, er perfekt i samspill med vår rosévin. Vi på Norges-kontoret ble derfor veldig glade da Lindeman’s internasjonale ledelse informerte om at inspirasjonsfilmen for den nye globale kommunikasjonsplattformen skal spilles inn et sted her i Norge, sier Caroline Strömfelt, som er ansvarlig for Lindeman’s i Norge - og svensk!

En fantastisk profileringsmulighet

I disse dager inviteres lokale turistbyråer, kommuner og andre ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt til å delta i den siste konkurranserunden om å bli vert for innspillingen.

Filmen og stedet som blir valgt, vil bli brukt som inspirasjon til Lindemans globale kommunikasjonsplattform for rosévinen.

Bildetekst her...

Norgesreklame i Asia

Filmen vil bety fantastisk Norges-reklame til land over hele Europa, Amerika, Asia og Australia, og budskapet kan potensielt nå flere titalls millioner mennesker.

–Vi håper at den forestående lokalkampen inspirerer konkurranseinstinktene rundt omkring i hele landet. Norge har så mange utrolig vakre og spennende steder, så det å velge blir et luksusproblem. Vi ser frem til spennende søknader fra by og bygd fra nord til sør, sier Caroline Strömfelt.

Løp og søk

Lindeman´s har satt opp en egen nettside hvor kommunene som deltar i konkurransen kan vise hva de har å by på. Hvem som helst – enten det er turistkontoret, lokale ildsjeler eller bare noen som synes de vet om det perfekte stedet – kan enkelt laste opp sine bilder på nettstedet.

Lokalkampen er i gang og det er viktig at alle som mener de har det perfekte stedet bidrar - kanskje er det nettopp du som sikrer ditt sted en unik profilering som kan bli gull verdt både for kommunen og privat næringsliv.

For mer informasjon, og opplastning av søknad og bilder, se denne linken: http://thesummersearch.com/

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS