AlfaLavalØlBrasil

Brygger øl i Brasil

Ølbrygging krever moderne hygienisk utstyr som sørger for at produksjonsprosessen skjer slik den forventes. Alfa Laval har tatt en ordre på 135 millioner svenske kroner til et bryggeri i Brasil, eid av et de aller største globale bryggerikonsernene.

Publisert

Den økende levestandarden i Brasil sørger for å drive etterspørselen etter kvalitetsdrikke opp. (Illustrasjonsfoto: Jiri Bursik/Istockphoto/Jan H. Kalvik/Lasermedia)

Alfa Lavals utstyr skal brukes i ulike faser av bryggeriprosessen. Gjæring, kjøling, filtrering, blanding og lagring. Ordren består også av en rekke hygieniske produkter som ventiler og pumper, rør, installasjonsmateriell og platevarmevekslere.

Økende drikkeetterspørsel

- Det er gledelig at vi har tatt en så stor ordre i Brasil, sier Lars Renström, VD og konsernsjef for Alfa Laval. Ordren bekrefter at den økende levestandarden i Brasil driver etterspørselen etter drikker. Vi har lang erfaring med leveranser av hygieniske produkter og løsninger til bryggerier over hele verden, understreker Renström.

Ordren ble signert i slutten av juni og leveransen skal skje inneværende år.

Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger. Alfa Laval hjelper kundene med å varme opp, kjøle ned, separere og transportere produkter som olje, vann, kjemikalier, drikkevarer, matvarer, stivelse og farmasøytiske produkter.

I 2010 omsatte Alfa Laval for 2500 millioner euro.

Selskapet har 12 000 ansatte, hvorav 1200 er i Danmark.

Alfa Laval har vært aktiv i Brasil siden 1959, og at i fjor økte selskapet ordreinngangen med 18 prosent.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS