LaavenTrysilCorona1
LaavenTrysilCorona1

Laaven i Trysil ble beste Corona After Ski

Haugen-Gruppen har kåret Laaven i Trysilfjellet som beste ”Corona After Ski” sted sist vintersesong. Det ble belønnet med en tur til Corona i Mexico.

Publisert

Ansatte fra Laaven i Trysil på tur i Mexico. (Foto: Haugen-Gruppen)

Vintersesongen 2010-2011 vil ikke gå inn i historiebøkene som en toppsesong for de fleste skistedene i Norge. Markedet har slitt med lavt belegg på overnatting, og lange perioder har stedene hatt meget lave temperaturer. Som om ikke det var nok, forsvant den relativt begrensede snømengden tidlig i april. Termometeret spratt plutselig mange hakk opp på den røde siden av frysepunktet.

– Til tross for dette har flere av skistedene imponert med etter forholdene gode tall. Laaven i Trysil har i vinter utmerket seg som en av svært få steder som har levert vekst i Coronasalget, til tross for det vanskelige utgangspunktet som har foreligget, melder Simen Eivindson Haugberg, markedssjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Laaven holder trøkket oppe

– Som leverandør kan vi ikke annet enn å legge oss flate når vi ser hvor hardt det jobbes ute i en så vanskelig sesong. Laaven er de som i tillegg til veksten, har imponert oss mest med å holde stemningen oppe, sier Eivindson Haugberg.

– Gjestene på Laaven opplever den samme, helt spesielle stemningen hver gang. Laaven er et sted du umulig kan bli annet enn i godt humør av å besøke. Det er så mye glade mennesker, smil og feststemthet at få andre i utelivsbransjen klarer å levere noe lignende. Laaven har samtidig lav terskel: Her føler du deg velkommen uansett hvem du er, uansett hvordan du er kledd, eller uansett hvor mange år du har bak deg, skriver han.

Mexico-tur

I mai satte delegasjonen fra Laaven seg på flyet retning Mexico. Premien for å sitte igjen som vinner av Corona Best Aftersi er nemlig en tur for åtte personer til Mexico.

Turen inkluderte besøk i Mexico City, ved det aller første bryggeriet som brygget og tappet Corona Extra. Etterfulgt av fem dager i det idylliske stedet Puerto Vallerta, langs Stillehavskysten.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS