LindemansPrekestolenFerieNorge
LindemansPrekestolenFerieNorge

Lindeman`s filmer i Norge

Etter overveldende pågang fra tettsteder og kommuner fra store deler av landet om å bli location for Lindeman’s nye internasjonale inspirasjonsfilm, er Hordaland, Rogaland og Møre og Romsdal blitt valgt til å danne bakteppet når et internasjonalt filmteam - fra i midten av juni, skal fange følelsen og smaken av Norge.

Publisert

Prekestolen er et av innspillingsstedene for Lindeman`s nye inspirasjonsfilm for sin rosévin.

Den australske vingiganten Lindeman´s så til Norden da de skulle finne et innspillingssted for en inspirasjonsfilm for sin rosévin. Etter en innledende konkurranse der Norge slo ut Sverige, gikk Lindeman´s ut med en oppfordring til lokale turistbyråer, kommuner og andre ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, om å melde sitt kandidatur gjennom å laste opp bilder på et eget nettsted.

"

Også på Kjerag skal Lindeman`s bli inspirert.

Etter flere uker med fantastiske søknader og enormt lokalt engasjement har Lindeman’s besluttet å besøke og filme flere steder i Hordaland, Møre og Romsdal og Rogaland.

Fantastisk Norgesreklame

– Vi klarte rett og slett ikke å bestemme oss, og har blitt helt imponert av antallet og kvaliteten på søknadene, så vi bestemte oss derfor for å utvide innspillingen til å inkludere tre fylker. Vi gleder oss veldig til å se de utvalgte stedene, men vi skulle ønske vi kunne dratt innom alle de flotte stedene som har søkt, sier Lenita Nylund, som er ansvarlig for Lindeman’s i Norden.

Opptak fra flere steder i fylkene som er blitt valgt, vil bli brukt som inspirasjon for Lindeman´s kommunikasjonsplattform for rosévinen. Det betyr at områdene virkelig kan bli satt på kartet.

Lenita Nylund.

– Filmen vil kunne bety fantastisk reklame for Norge, og potensielt kan mennesker rundt omkring i hele verden snart få oppleve blant annet Lysefjorden i Rogaland, Mardalsfossen i Møre og Romsdal og Vøringsfosse og Folgefonna i Hordaland, sier Nylund.

Innspilling til sommeren

Vinnerne er blitt kåret av Lindeman´s Norden-kontor sammen med den internasjonale ledelsen.

– Nordisk natur- og kulturlandskap, kledd i sommerdrakt, er perfekt i samspill med vår rosévin. Vi på Norden-kontoret ble derfor veldig glade da Lindeman’s internasjonale ledelse informerte om at filmen skal spilles på tre steder i Norge, sier Lenita Nylund.

Les mer her

"
Powered by Labrador CMS