DFDS17mailunsjoslo

Tilbyr lunsjcruise i Oslofjorden 17. mai

I år kan DFDS Seaways for første gang tilby et alternativ til mas og trengsel i hovedstaden på 17. mai. Rederiet, som daglig seiler Oslo-København, tilbyr lunsjcruise i Oslofjorden. Dermed utvides Oslos restauranttilbud med 600 plasser. Fjordturer av denne typen er helt nytt for DFDS, som også etter nasjonaldagen vil tilby ulike typer dagscruise.

Publisert

DFDS frister med cruise 17. mai. (Foto: DFDS)

- Det er en stor fornøyelse endelig å kunne åpne båten for passasjerer som ikke nødvendigvis skal seile til København. For første gang tilbyr vi lunsjcruise på vår båt Pearl Seaways for gjester som vil oppleve nasjonaldagen i Oslo, og ønsker fjordutsikt, men slippe å måtte stå i lange do- og restaurantkøer. For mange kan det være mer slitsomt enn moro med trengselen på Karl Johan og Aker Brygge etter at barnetoget er over. Nå kan de som ønsker trekke ned til Vippetangen - og oppleve Oslo fra sjøsiden, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør i DFDS Seaways Norge.

Går nye veier

DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler til København. De to båtene Pearl Seaways og Crown Seaways har daglige avganger til den danske hovedstaden, men fra og med 17. mai vil båtene også kunne brukes til andre aktiviteter.

- Å kunne tilby et ettermiddagscruise på denne måten er bare første steg i en rekke nye dagscruise-typer vi kommer til å tilby i tiden fremover. Denne gangen er det 17. mai-lunsjcruise, neste gang blir det kanskje bursdagscruise eller konfirmasjonscruise. Vi jobber nå med å legge en plan for 2011/2012, men er definitivt åpne for publikums forslag og ønsker, sier Sivertsen.

- Ny 17. mai-tradisjon?

- Vi har allerede fått mange påmeldinger, fortrinnsvis fra familier og vennegjenger, men det er fortsatt ledige plasser igjen. Vi håper at dette kan være begynnelsen på en ny 17. mai-tradisjon for noen, å feire med oss i Oslofjorden, sier Sivertsen.

Gjestene kan velge mellom lunsjbuffet på dekk 7 i restauranten 7 Seas, eller en spesiell 17. mai meny i restauranten Blue Riband på dekk 8. Det vil også bli underholdning i form av levende musikk fra skipets eget band. Entré er gratis, gjestene betaler kun for mat og drikke.

Les mer her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS