TarjeHellebustPlaza

Møte 110 meter over bakken

I 33. etasje, 110 meter over bakken, tilbyr nå Radisson Blu Plaza Hotel eksklusive møtelokaler. Hele etasjen er totalrenovert med noe av det beste som finnes innen tekniske fasiliteter og møteromsstandard. Plaza Panorama, som konferanselokalitetene i 33. etasje heter, har Norges høyest beliggende og kanskje mest eksklusive møterom.

Publisert

Administrerende direktør på Radisson Blu Plaza Hotel og Regional Director i Carlson Rezidor, Terje Hellebust i ferd med å inspisere de nye møterommene - fra utsiden, 110 meter over bakken.

Det er SIAS Contract og deres anerkjente interiørarkitekt Rakel Johnson som har styrt prosessen. Hele etasjen er gjort lysere og mer moderne med lettere farger som går i grånyanser.

Saken fortsetter under bildet

Luftig møterom på Radisson Blu Plaza Hotel.

Nye funksjonelle møbler, trådløst nett med god kapasitet, Nespresso kaffemaskiner og Carlson Rezidors energigivende matkonsept ”Brain Food” er alltid tilgjengelig for gjestene, heter det i en pressemelding far Carlson Rezidor Hotel Group.

Unike møtelokaler

– Våre nye helt unike møtelokaler har i tillegg en egen personlig servicestab som betjener vertskapsresepsjonen utenfor møterommene. Hele etasjen har selvsagt også topp moderne tekniske hjelpemidler og AV-utstyr, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør på Radisson Blu Plaza Hotel og Rgional Director i Carlson Rezidor, og fortsetter:

– De 100 gjestene vi har kapasitet til å betjene skal få det beste, også innen konferansemat. Det vil alltid være mulig å nyte vårt nye matkonsept, ”Brain Food”, som tilfører møte- og konferansegjestene overskudd.

Seks rom for 2 til 100 personer

Nytt møterom i 33. etasje på Radisson Blu Plaza Hotel.

Totalt er det seks møterom med unik beliggenhet og spektakulær utsikt, der enkelte også kan deles opp i mindre deler.

I tillegg til å være utmerkede til både små og mellomstore konferanser passer lokalene også til eksklusive banketter og mottakelser.

Utsikten til Operaen, fjorden, Holmenkollen og Oslo sentrum utgjør et spektakulært bakteppet fra 110 meters høyde.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS