ÆgirMikrobryggeri

Ægir bryggeri utvider kapasiteten

Ægir bryggeri ved Flåm har på kort tid vokst seg til å bli en internasjonal aktør innen brygging av øl. For å møte den enorme etterspørselen, ser bryggerimester Evan W. Lewis ingen annen utvei enn å utvide kapasiteten.

Publisert

Ewan Lewis og Aud Melås har skapt bryggerisuksess i Flåm. (Foto: Ægir)

– Siden åpningen i 2007 har interessen for lokalt øl bare eksplodert. Vi begynte som et pubbryggeri, men gjestene ville heller ha med seg ølet på flaske, og etter hvert begynte vi også å levere til både dagligvarebutikker og vinmonopol. Da var det naturlig at vi måtte utvide kapasiteten for å møte etterspørselen, forklarer innehaver og bryggerimester, Evan W. Lewis.

Les om Ægir-suksessen i en tidligere publisert (2010) sak på Horecanytt her

Ægir bryggeri har i dag en kapasitet på 1400 hl, når utbyggingen er ferdig vil Lewis ha en kapasitet på 6000 hl, med plass til å utvide opptil nærmere 20 000 hl pr år.

– Får det jeg vil ha

"

Ægir bryggeri utvider kapasiteten. (Foto: Ægir)

Evan W. Lewis har vært kunde av AGA i mange år, og det var naturlig å fortsette det gode samarbeidet under utvidelsen av Ægir Bryggeri.

– For meg var forutsigbarheten på levering og graden av service til en god pris viktig, sier Lewis, og legger til: – De gir meg det jeg vil ha, og gjerne litt til. Når jeg har hatt et problem, har de ikke bare forklart hva jeg bør gjøre, men kommer gjerne innom på befaring i tillegg.

Les også: Ægir bygger nytt bryggeri

Suksess

AGA leverer Co2 til Ægir Bryggeri og ser på utviklingen med spenning:

– Ægir er en samarbeidspartner vi er stolte av å jobbe med. De har hatt en eksplosiv utvikling og leverer et kvalitetsprodukt til flere land, og vi synes det er moro å være en del av suksessen, sier Bjørn Westgård i AGA.

Evan W. Lewis distribuerer i dag brygget i 400–500 butikker fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord. I tillegg selges Ægir ølet på Systembolaget i Sverige, samt enkelte steder i Finland, Storbritannia og USA.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS